Vištienos ežiukai
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jei dar nežinote, kaip namuose pasigaminti vištienos ežiukus, laikas pradėti mokytis! Be to, patiekalas yra labai paprastas. Išimkite faršą iš šaldiklio, pradėkime! Tai labai paprastas vištienos ežiukų receptas, ir aš tikiu, kad jis jums tikrai patiks. Man užtrunka apie pusvalandį, kol sumaišau faršą, suformuoju ir kepu rutuliukus, o jie troškinasi tiek pat laiko visai be jūsų pagalbos, patys. Išbandykite, nepasigailėsite!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos faršas500 gramų
-
Ryžiai200 gramų
-
Grietinė200 gramų
-
Pomidorų pasta1 šaukštas
-
Kiaušinis1 vnt
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Vanduo0.5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Sumaišykite maltą mėsą, nuplautus ir pusiau virtus ryžius, kiaušinį ir prieskonius. Išmaišykite iki vientisos masės.
-
2. Dabar darome rutuliukus ir kepame augaliniame aliejuje ant stiprios ugnies, nepamirštant apversti. Iš visų pusių turi būti pluta.
-
Reklama
-
3. Toliau ežiukus perkelkite į puodą kartu su likusiu aliejumi, įdėkite grietinės, įpilkite vandens ir pomidorų pastos bei prieskonių pagal skonį. Troškinkite ant silpnos ugnies, uždengę dangčiu, 20-30 minučių.
-
4. Idealūs ežiukai yra minkšti ir sultingi viduje, bet turi plutą išorėje. Jie nebyra ir puikiai dera su bet kokiu garnyru. Rekomenduoju!
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama