Kepta žuvis tešloje

Kepta žuvis tešloje

4.2 (17 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Stebėtinai traški, viduje labai švelni ir minkšta gruzdinta žuvis tešloje – puikus pasirinkimas užkandžiui ar pagrindiniam patiekalui. Greita, skanu ir visiškai nesudėtinga. Šis lengvas keptos žuvies receptas yra puiki alternatyva alaus užkandžiams. Šią žuvį galite patiekti su įvairiausiais padažais pagal skonį. Išbandykite šį receptą ir jums tikrai patiks.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Aliejus
    2 litrai
  • Miltai
    300 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Čili
    1 žiupsnelis
  • Alus
    500 mililitrų
  • Kukurūzų krakmolas
    1 šaukštas
  • Žuvies filė
    1 kilogramas
  • Kiaušinis
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Žuvis turi būti nuplaunama, nusausinama ir pašalinami visi kaulai bei oda. Supjaustykite vidutinėmis juostelėmis arba kubeliais, priklaus...
    1. Žuvis turi būti nuplaunama, nusausinama ir pašalinami visi kaulai bei oda. Supjaustykite vidutinėmis juostelėmis arba kubeliais, priklausomai nuo jūsų pageidavimų.
  • Žuvį šiek tiek pasūdykite ir atidėkite į šalį. Tuo tarpu galite gaminti tešlą. Tuo pačiu metu įkaitinkite aliejų. Tešlai į gilų dubenį su...
    2. Žuvį šiek tiek pasūdykite ir atidėkite į šalį. Tuo tarpu galite gaminti tešlą. Tuo pačiu metu įkaitinkite aliejų. Tešlai į gilų dubenį suberkite persijotus miltus, druską, kepimo miltelius. Įdėkite šiek tiek aitriosios paprikos ir bet kokių prieskonių pagal skonį. Atskirai išplakite kiaušinį ir supilkite į miltus. Kruopščiai sumaišykite ir palaipsniui pilkite alų, plakdami tešlą iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Žuvies gabalėlį apvoliokite kukurūzų krakmole ir pamerkite į tešlą. Gerai sudrėkinkite, kad tešla visiškai apsemtų žuvį. Jei pageidaujate...
    3. Žuvies gabalėlį apvoliokite kukurūzų krakmole ir pamerkite į tešlą. Gerai sudrėkinkite, kad tešla visiškai apsemtų žuvį. Jei pageidaujate, tešloje alų galite pakeisti vandeniu.
  • Dėkite žuvį į aliejų. Jei po ranka neturite gruzdintuvės, galite naudoti nedidelį puodą. Aliejus turi būti labai gerai pašildytas.
    4. Dėkite žuvį į aliejų. Jei po ranka neturite gruzdintuvės, galite naudoti nedidelį puodą. Aliejus turi būti labai gerai pašildytas.
  • Reklama
  • Žuvis tešloje labai greitai iškepa. Kai tik parausta, galite ištraukti ir dėti kepti kitą porciją.
    5. Žuvis tešloje labai greitai iškepa. Kai tik parausta, galite ištraukti ir dėti kepti kitą porciją.
  • Iškepusią žuvį padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.. Tai viskas, skani žuvis yra paruošta. Galite vai...
    6. Iškepusią žuvį padėkite ant popierinio rankšluosčio, kad nuvarvėtų aliejaus perteklius.. Tai viskas, skani žuvis yra paruošta. Galite vaišinti artimuosius.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (17 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai