Vyniotinis su lašiša

Vyniotinis su lašiša

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Vyniotinis su lašiša ir žalumynais – prabangus šventinis užkandis. Subtilus, purus, neįprastas, originalus – neužtenka epitetų apibūdinti šį dieviškai skanų vyniotinį. Vyniotinis su lašiša ir žolelėmis yra mano mėgstamiausias ir mano firminis užkandis šventiniam stalui. Visi nuolatiniai svečiai jau žino: važiuodami į svečius, laukite firminio vyniotinio su lašiša. Vyniotinį visada greičiausiai nušluoja nuo stalo, ir tai visai ne keista - labai švelni ir puti plutelė, sūrus žuvies įdaras , grietinės padažas... burnoje tirpstantis. Paskubėkite, bėkite į parduotuvę ingredientų, apsiginkluokite receptu - ir gaminkite!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    25 gramai
  • Pienas
    175 mililitrai
  • Parmezanas
    60 gramų
  • Petražolės
    30 gramų
  • Lengvai sūdyta lašiša
    200 gramų
  • Malti juodieji pipirai
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Kvietiniai miltai
    25 gramai
  • Kiaušinio trynys
    3 vnt
  • Krapai
    60 gramų
  • Kiaušinio baltymai
    3 vnt
  • Grietinė
    150 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paimkite puodą ir ištirpinkite jame sviestą. Tada į sviestą suberkite miltus ir greitai išmaišykite šluotele. Tada plona srovele supilkit...
    1. Paimkite puodą ir ištirpinkite jame sviestą. Tada į sviestą suberkite miltus ir greitai išmaišykite šluotele. Tada plona srovele supilkite pieną ir maišydami virkite ant silpnos ugnies, kol sutirštės.
  • Kai sutirštės, nukelkite nuo ugnies. Sudėkite trynius ir smulkiai tarkuotą parmezaną ir išmaišykite.
    2. Kai sutirštės, nukelkite nuo ugnies. Sudėkite trynius ir smulkiai tarkuotą parmezaną ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Tada į mišinį suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir vėl išmaišykite.
    3. Tada į mišinį suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir vėl išmaišykite.
  • Baltymus išplakite šluotele iki standžių putų.
    4. Baltymus išplakite šluotele iki standžių putų.
  • Reklama
  • Sūrio masę švelniai sumaišykite su baltymais. Maišykite, bet labai atsargiai.
    5. Sūrio masę švelniai sumaišykite su baltymais. Maišykite, bet labai atsargiai.
  • Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jos supilkite mišinį.
    6. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir ant jos supilkite mišinį.
  • Reklama
  • Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Tuo tarpu lašišą supjaustykite mažais gabalėliais.
    7. Įdėkite kepimo skardą į orkaitę ir kepkite 15 minučių 180 laipsnių temperatūroje. Tuo tarpu lašišą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Lašišą sumaišykite su grietine ir žolelėmis, pagal skonį įberkite pipirų.
    8. Lašišą sumaišykite su grietine ir žolelėmis, pagal skonį įberkite pipirų.
  • Reklama
  • Kepimo skardą išimame iš orkaitės. Leiskite pagrindui atvėsti, išmeskite kepimo popierių, ant kurio jis buvo kepamas. Pabarstykite pagrin...
    9. Kepimo skardą išimame iš orkaitės. Leiskite pagrindui atvėsti, išmeskite kepimo popierių, ant kurio jis buvo kepamas. Pabarstykite pagrindą tarkuotu sūriu.
  • Žuvies įdarą tolygiai paskirstykite per visą pagrindą.
    10. Žuvies įdarą tolygiai paskirstykite per visą pagrindą.
  • Reklama
  • Atsargiai susukite į vyniotinį. Palikite maždaug 15 minučių, kad sutvirtėtų. Tada supjaustykite ir patiekite. Gero apetito!
    11. Atsargiai susukite į vyniotinį. Palikite maždaug 15 minučių, kad sutvirtėtų. Tada supjaustykite ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
Šiandien populiariausi receptai
  • Reklama
Rekomenduojami receptai