Lavašas su lašiša
4.5 (4 įvertinimai)
5-6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Iš lavašo ir kelių gabalėlių lašišos pasigaminsite nepaprastai skanų ir gražų užkandį! Paprastas lavašo su lašiša receptas jus pradžiugins, pažadu! Armėniškas lavašas gali būti gaminamas su sūriu ir česnaku, įvairiomis žolelėmis, mėsa, paukštiena, bet variantas su lašiša, žinoma, yra naudingas visiems. Tai vienas iš tų receptų, kuris turėtų būti kiekvienos šeimininkės arsenale, nes juo per kelias minutes galima padengti stalą netikėtiems svečiams. Lavašą su lašiša reikėtų bent valandėlę palaikyti šaldytuve - tada vyniotinis taps toks sultingas ir skanus, kad apsilaižysite pirštus!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lengvai sūdyta lašiša200 gramų
-
Armėnų lavašas2 vnt
-
Varškės sūris250 gramų
-
Salotų lapaipagal skonį
-
Grietinė3 šaukštai
-
Majonezas3 šaukštai
-
Česnakai3~4 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Lavašas paguldytas ant stalo.
-
2. Užtepkite minkštu varškės sūriu.
-
Reklama
-
3. Išbarstykite salotų lapus.
-
4. Išdėliokite lašišos griežinėlius.
-
Reklama
-
5. Uždenkite antruoju lavašo lakštu.
-
6. Iš grietinės, majonezo ir trinto česnako, paruoškite vienalytį padažą.
-
Reklama
-
7. Juo sutepkite lavašo duonos paviršių.
-
8. Švelniai susukite į tankų ritinį.
-
Reklama
-
9. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 1 val.
-
10. Gatavą vyniotinį supjaustykite įstrižai mažais gabalėliais, sudėkite ant plokščio indo, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama