Lavašas su lašiša

Lavašas su lašiša

4.5 (4 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš lavašo ir kelių gabalėlių lašišos pasigaminsite nepaprastai skanų ir gražų užkandį! Paprastas lavašo su lašiša receptas jus pradžiugins, pažadu! Armėniškas lavašas gali būti gaminamas su sūriu ir česnaku, įvairiomis žolelėmis, mėsa, paukštiena, bet variantas su lašiša, žinoma, yra naudingas visiems. Tai vienas iš tų receptų, kuris turėtų būti kiekvienos šeimininkės arsenale, nes juo per kelias minutes galima padengti stalą netikėtiems svečiams. Lavašą su lašiša reikėtų bent valandėlę palaikyti šaldytuve - tada vyniotinis taps toks sultingas ir skanus, kad apsilaižysite pirštus!

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lengvai sūdyta lašiša
    200 gramų
  • Armėnų lavašas
    2 vnt
  • Varškės sūris
    250 gramų
  • Salotų lapai
    pagal skonį
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Majonezas
    3 šaukštai
  • Česnakai
    3~4 skiltelės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Lavašas paguldytas ant stalo.
    1. Lavašas paguldytas ant stalo.
  • Užtepkite minkštu varškės sūriu.
    2. Užtepkite minkštu varškės sūriu.
  • Reklama
  • Išbarstykite salotų lapus.
    3. Išbarstykite salotų lapus.
  • Išdėliokite lašišos griežinėlius.
    4. Išdėliokite lašišos griežinėlius.
  • Reklama
  • Uždenkite antruoju lavašo lakštu.
    5. Uždenkite antruoju lavašo lakštu.
  • Iš grietinės, majonezo ir trinto česnako, paruoškite vienalytį padažą.
    6. Iš grietinės, majonezo ir trinto česnako, paruoškite vienalytį padažą.
  • Reklama
  • Juo sutepkite lavašo duonos paviršių.
    7. Juo sutepkite lavašo duonos paviršių.
  • Švelniai susukite į tankų ritinį.
    8. Švelniai susukite į tankų ritinį.
  • Reklama
  • Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 1 val.
    9. Uždenkite maistine plėvele ir padėkite į šaldytuvą bent 1 val.
  • Gatavą vyniotinį supjaustykite įstrižai mažais gabalėliais, sudėkite ant plokščio indo, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite!
    10. Gatavą vyniotinį supjaustykite įstrižai mažais gabalėliais, sudėkite ant plokščio indo, papuoškite šviežiomis žolelėmis ir patiekite!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai