Patys skaniausi varškėčiai

Patys skaniausi varškėčiai

4.6 (3 įvertinimai)

18 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Pusryčiams, prie arbatos ar kaip saldų ir sveiką desertą, noriu pakviesti pasigaminti skanių ir purių varškėčių. Puikus pasirinkimas suaugusiems ir vaikams, būtinai išbandykite. Jei dėl kokių nors priežasčių jūsų varškėčiai ne visada gaunasi, tada aš jums parodysiu, kaip pagaminti pačius švelniausius varškėčius, kurie visada yra tobuli. Paslaptis slypi tinkamose ingredientų proporcijose, todėl visas problemas pamiršite amžiams. Ar norite palepinti save ir savo šeimą nuostabiais varškėčiais? Tada prisimink receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    800 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Cukrus
    3 šaukštai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Manų kruopos
    0.5 stiklinės
  • Miltai
    0.5 stiklinės (+ apvoliojimui)
  • Augalinis aliejus
    pagal poreikį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į gilų dubenį sudėkite visus ingredientus: varškę, kiaušinius, miltus, manų kruopas, druską, cukrų, kepimo miltelius. Švelniai išmaišykit...
    1. Į gilų dubenį sudėkite visus ingredientus: varškę, kiaušinius, miltus, manų kruopas, druską, cukrų, kepimo miltelius. Švelniai išmaišykite rankomis iki vientisos masės.
  • Varškės masę palikite 10 minučių, o tada padalinkite į mažus tokio pat dydžio rutuliukus.
    2. Varškės masę palikite 10 minučių, o tada padalinkite į mažus tokio pat dydžio rutuliukus.
  • Reklama
  • Sudrėkinkite rankas vandenyje ir iš varškės rutuliuko suformuokite tvarkingą blyną.
    3. Sudrėkinkite rankas vandenyje ir iš varškės rutuliuko suformuokite tvarkingą blyną.
  • Darbinį paviršių pabarstykite miltais. Blyną iš visų pusių lengvai apvoliokite miltuose.
    4. Darbinį paviršių pabarstykite miltais. Blyną iš visų pusių lengvai apvoliokite miltuose.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus.
    5. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus.
  • Dėkite varškėčius, kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    6. Dėkite varškėčius, kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Patiekite skaniausius varškėčius, pavyzdžiui, su grietine, cukraus pudra ar kondensuotu pienu. Gero apetito!
    7. Patiekite skaniausius varškėčius, pavyzdžiui, su grietine, cukraus pudra ar kondensuotu pienu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai