Patys skaniausi varškėčiai
4.6 (3 įvertinimai)
18 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Pusryčiams, prie arbatos ar kaip saldų ir sveiką desertą, noriu pakviesti pasigaminti skanių ir purių varškėčių. Puikus pasirinkimas suaugusiems ir vaikams, būtinai išbandykite. Jei dėl kokių nors priežasčių jūsų varškėčiai ne visada gaunasi, tada aš jums parodysiu, kaip pagaminti pačius švelniausius varškėčius, kurie visada yra tobuli. Paslaptis slypi tinkamose ingredientų proporcijose, todėl visas problemas pamiršite amžiams. Ar norite palepinti save ir savo šeimą nuostabiais varškėčiais? Tada prisimink receptą!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė800 gramų
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Cukrus3 šaukštai
-
Druska1 žiupsnelis
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Manų kruopos0.5 stiklinės
-
Miltai0.5 stiklinės (+ apvoliojimui)
-
Augalinis aliejuspagal poreikį (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į gilų dubenį sudėkite visus ingredientus: varškę, kiaušinius, miltus, manų kruopas, druską, cukrų, kepimo miltelius. Švelniai išmaišykite rankomis iki vientisos masės.
-
2. Varškės masę palikite 10 minučių, o tada padalinkite į mažus tokio pat dydžio rutuliukus.
-
Reklama
-
3. Sudrėkinkite rankas vandenyje ir iš varškės rutuliuko suformuokite tvarkingą blyną.
-
4. Darbinį paviršių pabarstykite miltais. Blyną iš visų pusių lengvai apvoliokite miltuose.
-
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus.
-
6. Dėkite varškėčius, kepkite ant vidutinės ugnies iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Patiekite skaniausius varškėčius, pavyzdžiui, su grietine, cukraus pudra ar kondensuotu pienu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama