Apkepti kleckai

Apkepti kleckai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Noriu jums pasiūlyti paprastą, nebrangų ir skanų patiekalą. Kleckai gali būti ne tik pirmųjų patiekalų ingredientas, bet ir visiškai savarankiški pietūs ar vakarienė. Keptus kukulius su svogūnais galima patiekti su padažu ar daržovėmis, arba be jokių papildomų priedų. Šis patiekalas yra puiki alternatyva jau pažįstamiems garnyrams. Intensyvesniam skoniui ir aromatui į svogūną galima įdėti šoninės.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    1/2 stiklinės
  • Actas
    1 arbatinis šaukštelis
  • Miltai
    1~1,5 stiklinės
  • Aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Miltus persijokite į gilų dubenį.
    2. Miltus persijokite į gilų dubenį.
  • Reklama
  • Sumaišykite vandenį su actu. Geriau naudoti ne paprastą stalo actą, o, pavyzdžiui, obuolių sidro actą.
    3. Sumaišykite vandenį su actu. Geriau naudoti ne paprastą stalo actą, o, pavyzdžiui, obuolių sidro actą.
  • Į miltus supilkite vandenį ir minkykite tešlą. Palikite 15 minučių.
    4. Į miltus supilkite vandenį ir minkykite tešlą. Palikite 15 minučių.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    5. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Sudėkite į keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite kepti svogūną ant vidutinės ugnies.
    6. Sudėkite į keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite kepti svogūną ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite.
    7. Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite.
  • Iš tešlos iškočiokite ilga dešrelę.
    8. Iš tešlos iškočiokite ilga dešrelę.
  • Reklama
  • Supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į verdantį vandenį.
    9. Supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į verdantį vandenį.
  • Kleckams iškilus, virkite 5-7 minutes (laikas priklauso nuo dydžio).
    10. Kleckams iškilus, virkite 5-7 minutes (laikas priklauso nuo dydžio).
  • Reklama
  • Sumeskite kleckus į kiaurasamtį, nuvarvinkite ir sudėkite į keptuvę su keptais svogūnais.
    11. Sumeskite kleckus į kiaurasamtį, nuvarvinkite ir sudėkite į keptuvę su keptais svogūnais.
  • Kepkite juos ant vidutinės ugnies.
    12. Kepkite juos ant vidutinės ugnies.
  • Keptus kleckus patiekite karštus.
    13. Keptus kleckus patiekite karštus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai