Apkepti kleckai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
45 min.
Apie receptą
Noriu jums pasiūlyti paprastą, nebrangų ir skanų patiekalą. Kleckai gali būti ne tik pirmųjų patiekalų ingredientas, bet ir visiškai savarankiški pietūs ar vakarienė. Keptus kukulius su svogūnais galima patiekti su padažu ar daržovėmis, arba be jokių papildomų priedų. Šis patiekalas yra puiki alternatyva jau pažįstamiems garnyrams. Intensyvesniam skoniui ir aromatui į svogūną galima įdėti šoninės.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo1/2 stiklinės
-
Actas1 arbatinis šaukštelis
-
Miltai1~1,5 stiklinės
-
Aliejus2 šaukštai
-
Svogūnas1 vnt
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Miltus persijokite į gilų dubenį.
-
Reklama
-
3. Sumaišykite vandenį su actu. Geriau naudoti ne paprastą stalo actą, o, pavyzdžiui, obuolių sidro actą.
-
4. Į miltus supilkite vandenį ir minkykite tešlą. Palikite 15 minučių.
-
Reklama
-
5. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
-
6. Sudėkite į keptuvę, įpilkite aliejaus ir sudėkite kepti svogūną ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
7. Puode užvirinkite vandenį, pasūdykite.
-
8. Iš tešlos iškočiokite ilga dešrelę.
-
Reklama
-
9. Supjaustykite mažais gabalėliais ir sudėkite į verdantį vandenį.
-
10. Kleckams iškilus, virkite 5-7 minutes (laikas priklauso nuo dydžio).
-
Reklama
-
11. Sumeskite kleckus į kiaurasamtį, nuvarvinkite ir sudėkite į keptuvę su keptais svogūnais.
-
12. Kepkite juos ant vidutinės ugnies.
-
13. Keptus kleckus patiekite karštus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama