Svogūnų padažas kotletams
5 (2 įvertinimai)
2-3 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Dalinuosi padažo kotletams receptu iš keptų svogūnų ir grietinės. Padažas švelnus, kreminis ir labai skanus! Tinka ne tik kotletams, bet ir makaronams, grikiams, ryžiams. Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti svogūnų padažą kotletams. Be to, jei norite, galite pridėti itališkų žolelių arba malto čili pipiro, kad būtų aštrumas. Padažą paruošti labai paprasta ir greita, būtinai išbandykite!
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai300 gramų
-
Grietinė100 gramų
-
Sviestas50 gramų
-
Miltai1 šaukštas
-
Paprika3/4 arbatinio šaukštelio
-
Muskato riešutas1/4 arbatinio šaukštelio
-
Juodieji malti pipirai1/4 arbatinio šaukštelio
-
Druska1/2 šaukštelio
-
Vanduo200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Svogūną supjaustyti mažais kubeliais. Keptuvėje ištirpinkite sviestą ir patroškinkite 7-10 minučių, kol taps skaidrus. Nereikia kepti svogūnų!
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus, išmaišykite. Druska, pipirai, pagardinkite paprika ir muskato riešutu. Dar kartą išmaišykite.
-
4. Įpilkite vandens, užvirinkite. Proceso metu nuolat maišykite.
-
Reklama
-
5. Tada supilkite grietinę ir troškinkite padažą apie 2 minutes. Šiuo metu padažas yra paruoštas.
-
6. Be to, padažą galima sutrinti trintuvu iki vienalytės konsistencijos.
-
Reklama
-
7. Svogūnų padažas kotletams paruoštas, gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama