Vokiškas pyragas Kuchen

Vokiškas pyragas Kuchen

5 (2 įvertinimai)

10

Porcijos

2 val. 10 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Įdomus skanaus pyrago receptas. Rezultatas – trapus pyragas su subtiliu obuolių įdaru. Atrodo įdomiai ir viską labai paprasta paruošti. Žiūrėkite receptą, kaip gaminti vokišką Kuchen pyragą. Tradicinis vokiško pyrago receptas, kuris labai dažnai ruošiamas Vokietijoje. Tai puiki alternatyva įprastam obuolių pyragui. „Kukhen“ yra švelnus ir labai skanus, nuostabaus aromato, ypač jei įdedate žiupsnelį cinamono. Pabandykite šį pyragą pasigaminti patys.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Margarinas
    380 gramų
  • Cukrus
    380 gramų
  • Vanilinas
    1 žiupsnelis
  • Kiaušinis
    4 vnt
  • Miltai
    450 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 vnt
  • Citrina
    1 vnt
  • Obuoliai
    4~5 vnt
  • Cinamonas
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Cukrus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami paruošti tešlą, trintuvu sumaišykite 200 gramų suminkštinto margarino su 200 gramų cukraus.
    1. Norėdami paruošti tešlą, trintuvu sumaišykite 200 gramų suminkštinto margarino su 200 gramų cukraus.
  • Po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Po vieną įmuškite kiaušinius ir gerai išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Citriną kruopščiai nuplaukite ir nutarkuokite žievelę, į tešlą įdėkite 1 šaukštą ir toliau maišykite trintuvu.
    3. Citriną kruopščiai nuplaukite ir nutarkuokite žievelę, į tešlą įdėkite 1 šaukštą ir toliau maišykite trintuvu.
  • Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais bei vanile, suberkite į likusį mišinį ir užminkykite tešlą. Suvyniokite į maistinę...
    4. Miltus persijokite ir sumaišykite su kepimo milteliais bei vanile, suberkite į likusį mišinį ir užminkykite tešlą. Suvyniokite į maistinę plėvelę ir palikite ilsėtis kambario temperatūroje.
  • Reklama
  • Obuolius nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite šerdį ir nulupkite. Juos sutarkuojame stambia tarka.
    5. Obuolius nuplaukite, perpjaukite pusiau, išimkite šerdį ir nulupkite. Juos sutarkuojame stambia tarka.
  • Citriną, nuo kurios anksčiau buvo pašalinta žievelė, supjaustykite į 2 dalis, 1 pusės sultis įspauskite į obuolius ir įdėkite 0,5 arbatin...
    6. Citriną, nuo kurios anksčiau buvo pašalinta žievelė, supjaustykite į 2 dalis, 1 pusės sultis įspauskite į obuolius ir įdėkite 0,5 arbatinio šaukštelio žievelės, taip pat cinamono. Padėkite keptuvę ant ugnies ir supilkite įdarą, troškinkite apie 5-7 minutes, tada atvėsinkite.
  • Reklama
  • Trupiniams paruošti mikseriu išmaišyti 180 g margarino, 180 g cukraus ir 200 g miltų. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, iškočiok...
    7. Trupiniams paruošti mikseriu išmaišyti 180 g margarino, 180 g cukraus ir 200 g miltų. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi, iškočiokite tešlą, išdėliokite įdarą, ant viršaus dėkite trupinius. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje 40-45 minutes.
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
    Šaltinis: povar.ru
  • Reklama
Rekomenduojami receptai