Šniceliai
3.9 (14 įvertinimai)
8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Visų mėgstami nostalgiškieji šniceliai. Jei nesugalvojate ką pagaminti šeimai pietums ar vakarienei, iškepkite šnicelių. Ir tikrai neprašausite, visa šeima bus soti ir laiminga. Minkšti, sultingi ir labai skanūs, štai kokie šie šniceliai. Patiekite su mėgstamu garnyru ir salotomis ar tiesiog daržovėmis. Aš svogūną tarkavau, bet jūs galite jį pjaustyti ar išvis nedėti. Mėsą galite naudoti maišytą kaip aš arba tik kiaulieną.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta mėsa1 kg (kiauliena maišyta su jautiena)
-
Kiaušiniai3 vant
-
Juoda duona6 vnt (riekelės)
-
Pienas1 pagal poreikį
-
Svogūnas1 vnt
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Džiūvėsėliaipagal poreikį
-
Aliejuspagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
-
2. Nupjaustykite duonos plutelę. Duoną susmulkinkite ir užpilkite pienu, kad apsemtų. Palikite kelias minutes.
-
Reklama
-
3. Į maltą mėsą sudėkite nuspaustą duoną, tarkuotą svogūną, įmuškite kiaušinį, įdėkite druskos, pipirų ir mėgstamų prieskonių.
-
4. Viską išmaišykite ir gerai išmuškite mėsą (paimti mėsą ir stipriai mesti į dubenį).
-
Reklama
-
5. Vienoje lėkštėje išplakite likusius kiaušinius, kitoje suberkite džiūvėsėlius. Tada suformuokite šnicelius, pamerkite iš abiejų pusių kiaušinių plakinyje ir apvoliokite džiūvėsiuose.
-
6. Į gerai įkaitintą keptuvę su šiek tiek aliejaus dėkite kepti šnicelius. Juos apkepkite iš abiejų pusių ir pašaukite kepti į orkaitę 20 minučių, 200 laipsnių temperatūroje.
-
Reklama
-
7. Skanaus!Recepto įvertinimas 3.9/5 (14 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama