Purus omletas keptuvėje
5 (1 įvertinimai)
1 Porcija
15 min.
Apie receptą
Omletas yra paprastas, skanus ir maistingas patiekalas. Jis puikiai tinka pusryčiams arba užkandžiui dieną. Jis greitai paruošiamas iš paprastų produktų. Kad omletas būtų purus ir gaivus, reikia šiek tiek paplakti kiaušinius, kol atsiras putų. Ir svarbiausia, naudokite mažo skersmens keptuvę. Jei norite, į omletą galite įdėti žalumynų, dešros ar sūrio.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Grietinė2 šaukštai
-
Majonezas2 šaukštai
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Svogūnų laiškaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Įmuškite kiaušinius į dubenį ir įberkite žiupsnelį druskos.
-
Reklama
-
3. Plakite kiaušinius iki putų.
-
4. Į dubenį įdėkite grietinės ir majonezo. Galite pridėti prieskonių. Dar kartą viską išplakite, kad gautųsi vientisa konsistencija.
-
Reklama
-
5. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir supilkite į jį išplaktus kiaušinius.
-
6. Kelis kartus viską keptuvėje pamaišykite. Kiaušinių mišinys pamažu keps. Kai liks šiek tiek skysčio, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite ant silpnos ugnies 2–3 minutes.
-
Reklama
-
7. Omletas paruoštas!
-
8. Perkelkite omletą į lėkštę ir patiekite. Pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama