Purus omletas keptuvėje

Purus omletas keptuvėje

5 (1 įvertinimai)

1 Porcija
15 min.

Apie receptą

Omletas yra paprastas, skanus ir maistingas patiekalas. Jis puikiai tinka pusryčiams arba užkandžiui dieną. Jis greitai paruošiamas iš paprastų produktų. Kad omletas būtų purus ir gaivus, reikia šiek tiek paplakti kiaušinius, kol atsiras putų. Ir svarbiausia, naudokite mažo skersmens keptuvę. Jei norite, į omletą galite įdėti žalumynų, dešros ar sūrio.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Grietinė
    2 šaukštai
  • Majonezas
    2 šaukštai
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Svogūnų laiškai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Įmuškite kiaušinius į dubenį ir įberkite žiupsnelį druskos.
    2. Įmuškite kiaušinius į dubenį ir įberkite žiupsnelį druskos.
  • Reklama
  • Plakite kiaušinius iki putų.
    3. Plakite kiaušinius iki putų.
  • Į dubenį įdėkite grietinės ir majonezo. Galite pridėti prieskonių. Dar kartą viską išplakite, kad gautųsi vientisa konsistencija.
    4. Į dubenį įdėkite grietinės ir majonezo. Galite pridėti prieskonių. Dar kartą viską išplakite, kad gautųsi vientisa konsistencija.
  • Reklama
  • Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir supilkite į jį išplaktus kiaušinius.
    5. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir supilkite į jį išplaktus kiaušinius.
  • Kelis kartus viską keptuvėje pamaišykite. Kiaušinių mišinys pamažu keps. Kai liks šiek tiek skysčio, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikit...
    6. Kelis kartus viską keptuvėje pamaišykite. Kiaušinių mišinys pamažu keps. Kai liks šiek tiek skysčio, uždenkite keptuvę dangčiu ir palikite ant silpnos ugnies 2–3 minutes.
  • Reklama
  • Omletas paruoštas!
    7. Omletas paruoštas!
  • Perkelkite omletą į lėkštę ir patiekite. Pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
    8. Perkelkite omletą į lėkštę ir patiekite. Pabarstykite smulkintais svogūnų laiškais.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai