Silkė marinuota su svogūnais

Silkė marinuota su svogūnais

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
19 val.

Apie receptą

Marinuota silkė su svogūnais – paprastas, bet nuostabus patiekalas. Jį paruošti itin paprasta. Svarbiausia nusipirkti gerą riebią silkę. Įdėkite svogūną ir viskas! Silkę geriau ruošti iš silkės, kurią pirkote turguje, neišdorotą. Namuose išvalome, supjaustome gabalėliais, o tada marinuojame. Suberkite svogūną, pipirus, lauro lapą, supilkite actą ir aliejų. Silkę dažnai dedu į stiklainį. Taip patogiau – galima gerai laikyti ir puikiai marinuoti. Silkė tradiciškai patiekiama su virtomis bulvėmis.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkės filė
    5 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Lauro lapai
    3~4 vnt
  • Pipirų žirneliai
    1~2 vnt
  • Augalinis aliejus
    4~5 šaukštai
  • Actas arba citrinos sultys
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Silkės filė supjaustykite gabalėliais. Svogūną nulupame.
    1. Silkės filė supjaustykite gabalėliais. Svogūną nulupame.
  • Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    2. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Silkės ir svogūnų sluoksnius dėkite į indą aukštais kraštais (užsisukamą dubenį, geriausia stiklinį), kiekvieną sluoksnį pabarstydami pri...
    3. Silkės ir svogūnų sluoksnius dėkite į indą aukštais kraštais (užsisukamą dubenį, geriausia stiklinį), kiekvieną sluoksnį pabarstydami prieskoniais. Jei norite, galite pridėti cinamono.
  • Nedideliame dubenyje sumaišykite aliejų su actu arba citrinos sultimis ir gautu mišiniu užpilkite silkę. Įdėkite į šaldytuvą nakčiai.
    4. Nedideliame dubenyje sumaišykite aliejų su actu arba citrinos sultimis ir gautu mišiniu užpilkite silkę. Įdėkite į šaldytuvą nakčiai.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai