Silkė marinuota su svogūnais
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Marinuota silkė su svogūnais – paprastas, bet nuostabus patiekalas. Jį paruošti itin paprasta. Svarbiausia nusipirkti gerą riebią silkę. Įdėkite svogūną ir viskas! Silkę geriau ruošti iš silkės, kurią pirkote turguje, neišdorotą. Namuose išvalome, supjaustome gabalėliais, o tada marinuojame. Suberkite svogūną, pipirus, lauro lapą, supilkite actą ir aliejų. Silkę dažnai dedu į stiklainį. Taip patogiau – galima gerai laikyti ir puikiai marinuoti. Silkė tradiciškai patiekiama su virtomis bulvėmis.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkės filė5 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Lauro lapai3~4 vnt
-
Pipirų žirneliai1~2 vnt
-
Augalinis aliejus4~5 šaukštai
-
Actas arba citrinos sultys2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Silkės filė supjaustykite gabalėliais. Svogūną nulupame.
-
2. Svogūną supjaustykite plonais pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Silkės ir svogūnų sluoksnius dėkite į indą aukštais kraštais (užsisukamą dubenį, geriausia stiklinį), kiekvieną sluoksnį pabarstydami prieskoniais. Jei norite, galite pridėti cinamono.
-
4. Nedideliame dubenyje sumaišykite aliejų su actu arba citrinos sultimis ir gautu mišiniu užpilkite silkę. Įdėkite į šaldytuvą nakčiai.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama