Perlinių kruopų sriuba su agurkais žiemai
4 (16 įvertinimai)
10 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Kai trūksta laiko, o vakarienę reikia ruošti skubiai, puikiai gelbėja ši perlinių kruopų sriuba. Pagrindiniai sriubos produktai yra visi iš vasarnamio, išskyrus miežius. Todėl sriuba ne tik skani, bet sveika. Stiklainiai su šia sriuba puikiai laikosi kanuose spintelėje ir taps išsigelbėjimu, kuris sutaupys daug laiko ruošiant skanią vakarienę. Ir viską labai lengva paruošti! Daržoves nuplaukite, nulupkite, supjaustykite ir troškinkite. Tada uždarykite į sterilizuotus stiklainius.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai3 kilogramai
-
Pomidorai1,5 kilogramo
-
Svogūnai1 kilogramas
-
Morkos1 kilogramas
-
Perlinės kruopos0,5 kg
-
Druska2 šaukštai
-
Cukrus4 šaukštai
-
Actas 9%0,5 stiklinės
-
Vanduo0,5 stiklinės
-
Augalinis aliejus0,5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Agurkus supjaustykite kubeliais.
-
2. Svogūną smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
-
4. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Jei norite, pomidorus galima sumalti su mėsmalę.
-
Reklama
-
5. Nuplaukite miežius.
-
6. Paimkite didelį puodą, sudėkite į jį pomidorus, įpilkite vandens, druskos, cukraus, augalinio aliejaus.
-
Reklama
-
7. Po to suberkite agurkus, svogūnus, morkas, miežius. Viską gerai išmaišykite. Troškinkite 20 minučių.
-
8. Tada įpilkite acto ir troškinkite dar 10 minučių.
-
Reklama
-
9. Verdančią sriubą sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite. Apvyniokite stiklainius, kol visiškai atvės.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (16 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama