Perlinių kruopų sriuba su agurkais žiemai

Perlinių kruopų sriuba su agurkais žiemai

4 (16 įvertinimai)

10 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Kai trūksta laiko, o vakarienę reikia ruošti skubiai, puikiai gelbėja ši perlinių kruopų sriuba. Pagrindiniai sriubos produktai yra visi iš vasarnamio, išskyrus miežius. Todėl sriuba ne tik skani, bet sveika. Stiklainiai su šia sriuba puikiai laikosi kanuose spintelėje ir taps išsigelbėjimu, kuris sutaupys daug laiko ruošiant skanią vakarienę. Ir viską labai lengva paruošti! Daržoves nuplaukite, nulupkite, supjaustykite ir troškinkite. Tada uždarykite į sterilizuotus stiklainius.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    3 kilogramai
  • Pomidorai
    1,5 kilogramo
  • Svogūnai
    1 kilogramas
  • Morkos
    1 kilogramas
  • Perlinės kruopos
    0,5 kg
  • Druska
    2 šaukštai
  • Cukrus
    4 šaukštai
  • Actas 9%
    0,5 stiklinės
  • Vanduo
    0,5 stiklinės
  • Augalinis aliejus
    0,5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Agurkus supjaustykite kubeliais.
    1. Agurkus supjaustykite kubeliais.
  • Svogūną smulkiai supjaustykite.
    2. Svogūną smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka.
    3. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Jei norite, pomidorus galima sumalti su mėsmalę.
    4. Pomidorus užpilkite verdančiu vandeniu, nulupkite ir supjaustykite gabalėliais. Jei norite, pomidorus galima sumalti su mėsmalę.
  • Reklama
  • Nuplaukite miežius.
    5. Nuplaukite miežius.
  • Paimkite didelį puodą, sudėkite į jį pomidorus, įpilkite vandens, druskos, cukraus, augalinio aliejaus.
    6. Paimkite didelį puodą, sudėkite į jį pomidorus, įpilkite vandens, druskos, cukraus, augalinio aliejaus.
  • Reklama
  • Po to suberkite agurkus, svogūnus, morkas, miežius. Viską gerai išmaišykite. Troškinkite 20 minučių.
    7. Po to suberkite agurkus, svogūnus, morkas, miežius. Viską gerai išmaišykite. Troškinkite 20 minučių.
  • Tada įpilkite acto ir troškinkite dar 10 minučių.
    8. Tada įpilkite acto ir troškinkite dar 10 minučių.
  • Reklama
  • Verdančią sriubą sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite. Apvyniokite stiklainius, kol visiškai atvės.
    9. Verdančią sriubą sudėkite į sterilizuotus stiklainius ir užsukite. Apvyniokite stiklainius, kol visiškai atvės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (16 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai