Obuolių ir avižinių dribsnių desertas
4.3 (8 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 15 min.
Apie receptą
Saldus, traškus, neįprastas, bet labai paprastas desertas žalių obuolių ir avižinių dribsnių pagrindu. Jūs netgi galite tai padaryti pusryčiams. Papasakosiu apie variantą, kaip pasigaminti desertą iš obuolių ir avižinių dribsnių. Desertą reikia patiekti šiltą arba atvėsusį. Papuoškite jį ledų ar kreminio sūrio ar šerbeto šaukšteliu. Galite gaminti porcijomis, pavyzdžiui, formelėmis arba viena forma, kad desertas būtų panašus į pyragą.
Paskirtis: Desertų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Obuoliai6 vnt
-
Cukrus3/4 stiklinės
-
Rudas cukrus3/4 stiklinės
-
Krakmolas2 šaukštai
-
Cinamonas1 arbatinis šaukštelis
-
Miltai3/4 stiklinės
-
Avižiniai dribsniai1 stiklinė
-
Soda1 arbatinis šaukštelis
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Sviestas120 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Obuolius nulupkite, išskobkite sėklas ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Atskirame dubenyje sumaišykite baltąjį cukrų, krakmolą, cinamoną.
-
Reklama
-
3. Suberkite cukraus mišinį į obuolius ir gerai išmaišykite.
-
4. Kitame dubenyje sumaišykite miltus, avižinius dribsnius, rudąjį cukrų, sodą, kepimo miltelius.
-
Reklama
-
5. Ištirpinkite sviestą, suberkite į miltų mišinį, išmaišykite ir suformuokite stambius trupinius.
-
6. Obuolius dėkite į nedidelę keptuvę arba specialią formą. Ant viršaus uždėkite avižinių dribsnių mišinį.
-
Reklama
-
7. Kepkite 180 laipsnių temperatūroje apie 45 minutes. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (8 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama