Suomiškas obuolių pyragas
5 (1 įvertinimai)
6-8 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Obuolių pyragų niekada nebūna per daug! Be tradicinės šarlotės, visada norisi išbandyti ką nors naujo. Todėl siūlau suomiško obuolių pyrago be miltų receptą. Pabandyk tai! Suomiškas pyragas paruošiamas labai greitai ir paprastai, tiesiogine prasme paskubomis. Tai labai originalu, nes tai nėra įprasta charlotte. Atkreipkite dėmesį į receptą ir gaminkite su malonumu!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Vaisiai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas100 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Cukraus pudra100 gramų
-
Krakmolas80 gramų
-
Migdolai80 gramų
-
Obuolys3 vnt
-
Cinamonas1/3 šaukštelio
-
Cukrus1 valgomasis šaukštas
-
Soda1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norėdami paruošti pyragą, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Susmulkinkite migdolus. Nuplaukite obuolius.
-
2. Dubenyje sumaišykite minkštą sviestą su cukraus pudra. Plakite iki purumo. Tada į tešlą įmuškite kiaušinius. Išmaišykite.
-
Reklama
-
3. Tada į tešlą suberkite krakmolą, sodą, cinamoną ir smulkintus migdolus. Tešlą gerai išmaišykite, kad riešutai tolygiai pasiskirstytų visoje masėje.
-
4. Paruoškite pyrago formą. Geriausia naudoti padalintą formą ir dugną iškloti kepimo popieriumi. Paruoštą tešlą supilkite į formą.
-
Reklama
-
5. Obuolius supjaustykite griežinėliais ir paskleiskite per visą pyrago paviršių. Pyrago viršų pabarstykite trupučiu cukraus. Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 40 minučių.
-
6. Iškepęs pyragas bus auksinės rudos spalvos. Išimkite iš formos ir leiskite šiek tiek atvėsti.
-
Reklama
-
7. Įdėkite pyragą į lėkštę ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama