Suomiškas obuolių pyragas

Suomiškas obuolių pyragas

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Obuolių pyragų niekada nebūna per daug! Be tradicinės šarlotės, visada norisi išbandyti ką nors naujo. Todėl siūlau suomiško obuolių pyrago be miltų receptą. Pabandyk tai! Suomiškas pyragas paruošiamas labai greitai ir paprastai, tiesiogine prasme paskubomis. Tai labai originalu, nes tai nėra įprasta charlotte. Atkreipkite dėmesį į receptą ir gaminkite su malonumu!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Cukraus pudra
    100 gramų
  • Krakmolas
    80 gramų
  • Migdolai
    80 gramų
  • Obuolys
    3 vnt
  • Cinamonas
    1/3 šaukštelio
  • Cukrus
    1 valgomasis šaukštas
  • Soda
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami paruošti pyragą, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Susmulkinkite migdolus. Nuplaukite obuolius.
    1. Norėdami paruošti pyragą, paruoškite visus reikalingus ingredientus. Susmulkinkite migdolus. Nuplaukite obuolius.
  • Dubenyje sumaišykite minkštą sviestą su cukraus pudra. Plakite iki purumo. Tada į tešlą įmuškite kiaušinius. Išmaišykite.
    2. Dubenyje sumaišykite minkštą sviestą su cukraus pudra. Plakite iki purumo. Tada į tešlą įmuškite kiaušinius. Išmaišykite.
  • Reklama
  • Tada į tešlą suberkite krakmolą, sodą, cinamoną ir smulkintus migdolus. Tešlą gerai išmaišykite, kad riešutai tolygiai pasiskirstytų viso...
    3. Tada į tešlą suberkite krakmolą, sodą, cinamoną ir smulkintus migdolus. Tešlą gerai išmaišykite, kad riešutai tolygiai pasiskirstytų visoje masėje.
  • Paruoškite pyrago formą. Geriausia naudoti padalintą formą ir dugną iškloti kepimo popieriumi. Paruoštą tešlą supilkite į formą.
    4. Paruoškite pyrago formą. Geriausia naudoti padalintą formą ir dugną iškloti kepimo popieriumi. Paruoštą tešlą supilkite į formą.
  • Reklama
  • Obuolius supjaustykite griežinėliais ir paskleiskite per visą pyrago paviršių. Pyrago viršų pabarstykite trupučiu cukraus. Pyragą pašauki...
    5. Obuolius supjaustykite griežinėliais ir paskleiskite per visą pyrago paviršių. Pyrago viršų pabarstykite trupučiu cukraus. Pyragą pašaukite į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 40 minučių.
  • Iškepęs pyragas bus auksinės rudos spalvos. Išimkite iš formos ir leiskite šiek tiek atvėsti.
    6. Iškepęs pyragas bus auksinės rudos spalvos. Išimkite iš formos ir leiskite šiek tiek atvėsti.
  • Reklama
  • Įdėkite pyragą į lėkštę ir patiekite.
    7. Įdėkite pyragą į lėkštę ir patiekite.
  • Skanaus!
    8. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai