Karštas lavašas su sūriu
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Ar bandėte naudoti lavašą kaip pikantišką pyragą? Jei ne, būtinai išbandykite. Padarykite vieną paprastą panašaus patiekalo versiją pagal mano išsamias instrukcijas. Paprasta ir skanu! Aprašiau, kaip kepti karštą lavašą su sūriu ir kumpiu. Patiekalas bus paruoštas per 30 minučių. Puikiai tiks pusryčiams, pietums, ar užkandžiui. Tokius vokus galite paruošti su savimi į gamtą. Išbandykite kitus priedus, tik palikite sūrį.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kumpis150 gramų
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Lavašas2 vnt
-
Aliejus2 šaukštai
-
Krapai0.5 sija
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Padarykite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Kumpį supjaustykite mažais kubeliais. Nuplautus krapus susmulkinkite. Sumaišykite visus ingredientus.
-
2. Kiekvieną lavašo gabalėlį supjaustykite į 3 stačiakampius.
-
Reklama
-
3. Į kiekvieną stačiakampį dėkite po 2-3 šaukštus įdaro.
-
4. Suvyniokite lavašą į voką.
-
Reklama
-
5. Dubenyje išplakti kiaušinį. Pamerkite į jį visus vokus iš abiejų pusių.
-
6. Apkepkite vokus aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama