Keptuvėje kepti vištienos ketvirčiai
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Tai lengviausias būdas kepti vištienos ketvirčius. Minimalus laikas ir ingredientai, o patiekalas vis tiek labai skanus. Geriausia kepti ketvirčius, naudojant šį receptą, tačiau taip pat galite kepti vištienos blauzdeles ir vištienos šlaunis. Tik tada kepimo laikas bus trumpesnis (kuo mažesni gabalėliai, tuo greičiau jie iškepa). Pagrindinis dalykas yra teisingas prieskonių pasirinkimas ir tinkamas apdorojimas. Tikiuosi, kad jums patiks šis paprastas keptos vištienos ketvirčių receptas ir jis bus naudingas!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# PaukštienaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos ketvirčiai5 vnt.
-
Malta kalendra2 šaukštai
-
Kmynai1 šaukštas
-
Malti juodieji pipirai1 valgomasis šaukštas
-
DruskaPagal skonį
-
Alyvuogių aliejus100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite savo ingredientus. Vištienos ketvirčius nuplaukite tekančiu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
-
2. Kiekvieną ketvirtį gausiai įtrinkite druska iš visų pusių, tada pabarstykite prieskoniais.
-
Reklama
-
3. Lygiai taip pat visus kitus ketvirčius patrinkite druska ir prieskoniais.
-
4. Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Vištienos ketvirčius įdėkite į įkaitintą aliejų.
-
Reklama
-
5. Skrudinkite 2 minutes ant vidutinės ugnies, tada apverskite ketvirčius ir kepkite iš kitos pusės.
-
6. Iš viso vištienos ketvirčius reikia kepti 12 minučių, pasukus kas 2 minutes. Kepkite ant vidutinės ugnies po dangčiu. Jei jis pradeda degti, sumažinkite ugnį.
-
Reklama
-
7. Dabar į keptuvę įpilkite 1 puodelį vandens, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite kol vanduo visiškai išgaruos. Per šį laiką vištiena taps minkšta.
-
8. Kepti vištienos ketvirčiai yra paruošti. Patiekite iškart karštą. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama