Keptuvėje kepti vištienos ketvirčiai

Keptuvėje kepti vištienos ketvirčiai

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Tai lengviausias būdas kepti vištienos ketvirčius. Minimalus laikas ir ingredientai, o patiekalas vis tiek labai skanus. Geriausia kepti ketvirčius, naudojant šį receptą, tačiau taip pat galite kepti vištienos blauzdeles ir vištienos šlaunis. Tik tada kepimo laikas bus trumpesnis (kuo mažesni gabalėliai, tuo greičiau jie iškepa). Pagrindinis dalykas yra teisingas prieskonių pasirinkimas ir tinkamas apdorojimas. Tikiuosi, kad jums patiks šis paprastas keptos vištienos ketvirčių receptas ir jis bus naudingas!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos ketvirčiai
    5 vnt.
  • Malta kalendra
    2 šaukštai
  • Kmynai
    1 šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    Pagal skonį
  • Alyvuogių aliejus
    100 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite savo ingredientus. Vištienos ketvirčius nuplaukite tekančiu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
    1. Paruoškite savo ingredientus. Vištienos ketvirčius nuplaukite tekančiu vandeniu, nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  • Kiekvieną ketvirtį gausiai įtrinkite druska iš visų pusių, tada pabarstykite prieskoniais.
    2. Kiekvieną ketvirtį gausiai įtrinkite druska iš visų pusių, tada pabarstykite prieskoniais.
  • Reklama
  • Lygiai taip pat visus kitus ketvirčius patrinkite druska ir prieskoniais.
    3. Lygiai taip pat visus kitus ketvirčius patrinkite druska ir prieskoniais.
  • Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Vištienos ketvirčius įdėkite į įkaitintą aliejų.
    4. Įkaitinkite alyvuogių aliejų keptuvėje ant vidutinės ugnies. Vištienos ketvirčius įdėkite į įkaitintą aliejų.
  • Reklama
  • Skrudinkite 2 minutes ant vidutinės ugnies, tada apverskite ketvirčius ir kepkite iš kitos pusės.
    5. Skrudinkite 2 minutes ant vidutinės ugnies, tada apverskite ketvirčius ir kepkite iš kitos pusės.
  • Iš viso vištienos ketvirčius reikia kepti 12 minučių, pasukus kas 2 minutes. Kepkite ant vidutinės ugnies po dangčiu. Jei jis pradeda deg...
    6. Iš viso vištienos ketvirčius reikia kepti 12 minučių, pasukus kas 2 minutes. Kepkite ant vidutinės ugnies po dangčiu. Jei jis pradeda degti, sumažinkite ugnį.
  • Reklama
  • Dabar į keptuvę įpilkite 1 puodelį vandens, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite kol vanduo visiškai išgaruos. Per šį laiką vištiena ta...
    7. Dabar į keptuvę įpilkite 1 puodelį vandens, sumažinkite ugnį, uždenkite ir virkite kol vanduo visiškai išgaruos. Per šį laiką vištiena taps minkšta.
  • Kepti  vištienos ketvirčiai yra paruošti. Patiekite iškart karštą. Gero apetito!
    8. Kepti vištienos ketvirčiai yra paruošti. Patiekite iškart karštą. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai