Kibinai

Kibinai

3.5 (25 įvertinimai)

12 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Kibinai – gana riebus malonumas, bet nepaprastai skanus ir sotus. Būtinai pasigaminkite kibinus namuose - sultingus, minkštutėlius, tirpstančius burnoje. Pagal šį receptą gaunami 35 kibinai. Paskambinkite draugams, nusipirkite skanaus alaus ir pasilepinkite draugų kompanijoje.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos sprandinė
    1 kilogramas (riebesnė)
  • Miltai
    1 kilogramas
  • Svogūnai
    4 vnt
  • Kiaušiniai
    5 vnt
  • Margarinas arba sviestas
    450 gramų
  • Grietinė
    200 mililitrų
  • Druska, pipirai, mairūnai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Įmuškite kiaušinius į patogų gilų dubenį. Vieną trynį atidedame.
    1. Įmuškite kiaušinius į patogų gilų dubenį. Vieną trynį atidedame.
  • Sudėkite beveik visą grietinę (1 didelį šaukštą palikite mėsai), šaukštelį druskos ir išplakite. Tada suberkite miltus ir kubeliais pjaus...
    2. Sudėkite beveik visą grietinę (1 didelį šaukštą palikite mėsai), šaukštelį druskos ir išplakite. Tada suberkite miltus ir kubeliais pjaustytą sviestą arba margariną (kambario temperatūros). Viską gerai išmaišome.
  • Reklama
  • Tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų. Dedame į plastikinį maišelį ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms. Galite laikyti ir per...
    3. Tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų. Dedame į plastikinį maišelį ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms. Galite laikyti ir per naktį.
  • Trintuvu susmulkinkite svogūną ir mėsą.
    4. Trintuvu susmulkinkite svogūną ir mėsą.
  • Reklama
  • Sumaišykite svogūną ir mėsą, įdėkite šaukštą grietinės, druskos, pipirų, mairūnų ir viską gerai išmaišykite (rankomis).
    5. Sumaišykite svogūną ir mėsą, įdėkite šaukštą grietinės, druskos, pipirų, mairūnų ir viską gerai išmaišykite (rankomis).
  • Turėtumėte gauti kažką panašaus į šį paveikslėlį.
    6. Turėtumėte gauti kažką panašaus į šį paveikslėlį.
  • Reklama
  • Tešlą suminkykite į dešros formą, supjaustykite gabalėliais ir kiekvieną gabalėlį iškočiokite į blyną.
    7. Tešlą suminkykite į dešros formą, supjaustykite gabalėliais ir kiekvieną gabalėlį iškočiokite į blyną.
  • Į centrą dėkite mėsos įdarą.
    8. Į centrą dėkite mėsos įdarą.
  • Reklama
  • Užsidarome.
    9. Užsidarome.
  • Gaminame gražią šukutę.
    10. Gaminame gražią šukutę.
  • Reklama
  • Ir padėkite ant lengvai aliejumi pateptos kepimo skardos. Kibinus dedame į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 30-35 min.
    11. Ir padėkite ant lengvai aliejumi pateptos kepimo skardos. Kibinus dedame į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 30-35 min.
  • Skanaus!
    12. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (25 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai