Kibinai
3.5 (25 įvertinimai)
12 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Kibinai – gana riebus malonumas, bet nepaprastai skanus ir sotus. Būtinai pasigaminkite kibinus namuose - sultingus, minkštutėlius, tirpstančius burnoje. Pagal šį receptą gaunami 35 kibinai. Paskambinkite draugams, nusipirkite skanaus alaus ir pasilepinkite draugų kompanijoje.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos sprandinė1 kilogramas (riebesnė)
-
Miltai1 kilogramas
-
Svogūnai4 vnt
-
Kiaušiniai5 vnt
-
Margarinas arba sviestas450 gramų
-
Grietinė200 mililitrų
-
Druska, pipirai, mairūnaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Įmuškite kiaušinius į patogų gilų dubenį. Vieną trynį atidedame.
-
2. Sudėkite beveik visą grietinę (1 didelį šaukštą palikite mėsai), šaukštelį druskos ir išplakite. Tada suberkite miltus ir kubeliais pjaustytą sviestą arba margariną (kambario temperatūros). Viską gerai išmaišome.
-
Reklama
-
3. Tešla turi būti minkšta ir nelipti prie rankų. Dedame į plastikinį maišelį ir dedame į šaldytuvą kelioms valandoms. Galite laikyti ir per naktį.
-
4. Trintuvu susmulkinkite svogūną ir mėsą.
-
Reklama
-
5. Sumaišykite svogūną ir mėsą, įdėkite šaukštą grietinės, druskos, pipirų, mairūnų ir viską gerai išmaišykite (rankomis).
-
6. Turėtumėte gauti kažką panašaus į šį paveikslėlį.
-
Reklama
-
7. Tešlą suminkykite į dešros formą, supjaustykite gabalėliais ir kiekvieną gabalėlį iškočiokite į blyną.
-
8. Į centrą dėkite mėsos įdarą.
-
Reklama
-
9. Užsidarome.
-
10. Gaminame gražią šukutę.
-
Reklama
-
11. Ir padėkite ant lengvai aliejumi pateptos kepimo skardos. Kibinus dedame į 200 laipsnių įkaitintą orkaitę apie 30-35 min.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama