Omletas su pienu orkaitėje

Omletas su pienu orkaitėje

4.0 (13 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Omletas su pienu orkaitėje namuose daugeliui primins vaikystės skonį, nes kaip tik toks omletas ruošiamas darželyje. Po dvidešimties minučių orkaitėje jis bus ant jūsų stalo. Minimalus produktų kiekis ir ant jūsų stalo nepamirštamas patiekalas iš vaikystės - omletas su pienu. Galioja viena taisyklė – kad omletas būtų didingesnis, į jį reikia įdėti daugiau kiaušinių ir pieno. Šis receptas skirtas kelioms porcijoms, todėl geriau imti mažesnę kepimo formą.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    5 vnt
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Sviestas
    40 gramų
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Ko reikia norint pagaminti omletą, kuris nukelia į vaikystę. Daugeliui toks patiekalas primins 80-uosius, kai darželiuose buvo dovanojami...
    1. Ko reikia norint pagaminti omletą, kuris nukelia į vaikystę. Daugeliui toks patiekalas primins 80-uosius, kai darželiuose buvo dovanojami porcijiniai purūs omletai. Taigi, imame stiklinę pieno ir 5 kiaušinius.
  • Kiaušinius sumaišykite su pienu ir druska ir pradėkite plakti. Tam geriau naudoti maišytuvą. Plakite, kol susidarys tirštos putos.
    2. Kiaušinius sumaišykite su pienu ir druska ir pradėkite plakti. Tam geriau naudoti maišytuvą. Plakite, kol susidarys tirštos putos.
  • Reklama
  • Formą per visą paviršių (taip pat ir kraštus) ištepkite sviestu.
    3. Formą per visą paviršių (taip pat ir kraštus) ištepkite sviestu.
  • Supilkite masę į formą ir pusvalandžiui dėkite į orkaitę. Orkaitės temperatūra turi būti 180 laipsnių.
    4. Supilkite masę į formą ir pusvalandžiui dėkite į orkaitę. Orkaitės temperatūra turi būti 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Iškepus išimame formą ir leidžiame omletui šiek tiek atvėsti. Tada supjaustykite ir patiekite porcijomis. Galite papuošti žolelėmis ir su...
    5. Iškepus išimame formą ir leidžiame omletui šiek tiek atvėsti. Tada supjaustykite ir patiekite porcijomis. Galite papuošti žolelėmis ir supjaustyti šviežias daržoves.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.0/5 (13 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai