Krabų lazdelių pyragas
4.3 (6 įvertinimai)
4 Porcijos
15 min.
Apie receptą
Šis pyragas – puiki alternatyva įprastoms salotoms su krabų lazdelėmis. Tik šis pyragas dar švelnesnis ir atrodo įspūdingiau. Nuostabus šventinis pyragas! Pyragą dengiantys kiaušinių baltymai primena sniego baltumo kailį, todėl šis užkandis gavo savo pavadinimą. Šis gražus, labai skanus, subtiliausias pyragas tikrai turėtų atsidurti ant jūsų šventinio stalo! Pabandyk tai! Esu tikras, kad jums, jūsų šeimai ir svečiams patiks šis užkandis!
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Krabų lazdelės200 gramų
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Sūris150 gramų
-
Majonezas3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Patartina naudoti naminį majonezą, tada būsite tikri dėl jo kokybės. Krabų lazdeles rinkitės kokybiškas ir skanias. Jei reikia, atitirpinkite krabų lazdeles.
-
2. Vištienos kiaušinius išvirkite kietai (nuo vandens užvirimo užtruks 9-10 minučių), tada visiškai atvėsinkite ir nulupkite. Kiekvieną kiaušinį padalinkite į baltymus ir trynius. Trynius sutarkuokite smulkia tarka ir sudėkite į dubenį.
-
Reklama
-
3. Sūrį taip pat sutarkuokite smulkiai, sumaišykite su tryniais.
-
4. Į sūrį su tryniais įdėkite 2 šaukštus majonezo.
-
Reklama
-
5. Išmaišykite, kad susidarytų sūrio užtepėlė.
-
6. Išskleiskite visas krabų lazdeles, kad susidarytumėte plokščius kvadratinius lakštus. Ant indo (ar tinkamos lėkštės), ant kurios patieksime užkandžių pyragą, padėkite vieną „krabo“ lapelį.
-
Reklama
-
7. Aptepkite plonu sūrio užtepėlės sluoksniu.
-
8. Ant viršaus vėl uždėkite išskleistą krabų lazdelę, tada įdarą. Taigi, pakaitomis išdėliotas krabų lazdeles ir sūrio įdarą, surinkite visą užkandžių pyragą. Paskutinis sluoksnis yra krabų lazdelės lapas. Torto viršų ir šonus aptepkite plonu majonezo sluoksniu.
-
Reklama
-
9. Kiaušinių baltymus sutarkuokite smulkia tarka ir išdėliokite ant pyrago viršaus ir šonų. Užkandžių pyragą padėkite į šaldytuvą 1-2 valandoms, kad viskas įsigertų.
-
10. Pyragą patiekite atšaldytą. Skanaus.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.3/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama