Paprikų padažas žiemai

Paprikų padažas žiemai

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šiandien ruošiame paprikų padažą žiemai – receptas paprastas ir greitas, padažas gaunasi labai skanus, apetitiškas ir gražus. Paprikų padažą galite naudoti įvairiems patiekalams ruošti. Taip pat visada galite į barščius įdėti porą šaukštų padažo, patikėkite, gaivios vasaros natos garantuotos. Su tokiu padažu visi patiekalai įgauna malonų skonį. Padažą galite pagaminti salstelėjusį, kaip mūsų versijoje, arba aštrų, įberdami, pavyzdžiui, šiek tiek čili pipiro. Būtinai paruoškite padažą ateičiai, manau, rezultatas jus maloniai nustebins.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Paprikos
    400 gramų
  • Vanduo
    100 mililitrų
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Česnakas
    3 skiltelės
  • Actas
    1 šaukštas (9%)
  • Malta paprika
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus, taip pat paimkite 0,5 litro stiklainį arba 3 0,2 litro stiklainius. Jei liks padažo, galite jį iš karto išbandyt...
    1. Paruoškite ingredientus, taip pat paimkite 0,5 litro stiklainį arba 3 0,2 litro stiklainius. Jei liks padažo, galite jį iš karto išbandyti. Taigi, paprikas gerai nuplaukite ir nusausinkite.
  • Išvalykite paprikas. Supjaustykite paprikas mažais kubeliais arba juostelėmis.
    2. Išvalykite paprikas. Supjaustykite paprikas mažais kubeliais arba juostelėmis.
  • Reklama
  • Paprikas sudėkite į puodą, įpilkite vandens, druskos, cukraus, prieskonių ir porą skiltelių česnako.
    3. Paprikas sudėkite į puodą, įpilkite vandens, druskos, cukraus, prieskonių ir porą skiltelių česnako.
  • Troškinkite paprikas 40 minučių ant silpnos ugnies.
    4. Troškinkite paprikas 40 minučių ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Po kurio laiko puodo turinį supilkite į trintuvo dubenį ir dideliu greičiu sumalkite. Jei norite lygaus, vienalyčio padažo, pertrinkite j...
    5. Po kurio laiko puodo turinį supilkite į trintuvo dubenį ir dideliu greičiu sumalkite. Jei norite lygaus, vienalyčio padažo, pertrinkite jį per sietelį.
  • Padažą iš dubens perpilkite į puodą, būtinai paragaukite ir pakoreguokite skonį. Virkite padažą 10 minučių, acto įpilkite virimo pabaigoje.
    6. Padažą iš dubens perpilkite į puodą, būtinai paragaukite ir pakoreguokite skonį. Virkite padažą 10 minučių, acto įpilkite virimo pabaigoje.
  • Reklama
  • Padažą perkelkite į sterilius stiklainius.
    7. Padažą perkelkite į sterilius stiklainius.
  • Užsukite stiklainius dangteliais ir apverskite juos, uždenkite antklode, palikite parai. Po paros padažą perkelkite į sandėliuką.
    8. Užsukite stiklainius dangteliais ir apverskite juos, uždenkite antklode, palikite parai. Po paros padažą perkelkite į sandėliuką.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai