Kiaulienos kotletukai albaniškai

Kiaulienos kotletukai albaniškai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Albaniški kotletukai patiks visiems. Juk jie gaminami ne iš viso gabalo ar net faršo, o iš smulkiai supjaustytos mėsos. Viskas paprasta, sultinga ir labai skanu! Šiuo principu galite gaminti ne tik kiaulieną, bet ir vištieną, kalakutieną, ėrieną. Minimalus infuzijos laikas yra viena valanda šaldytuve, bet kuo ilgiau, tuo mėsa bus skanesnė, bet ne ilgiau kaip parą. Kotletukai gali būti patiekiami su bet kokiu garnyru.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinė
    3 šaukštai
  • Krakmolas
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    3 šaukštai (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
  • Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Mėsos gabaliukai turi būti ne didesni kaip vienas centimetras.
    2. Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Mėsos gabaliukai turi būti ne didesni kaip vienas centimetras.
  • Reklama
  • Į dubenį su kiauliena įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.
    3. Į dubenį su kiauliena įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.
  • Įdėkite krakmolo ir vėl išmaišykite.
    4. Įdėkite krakmolo ir vėl išmaišykite.
  • Reklama
  • Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į mišinį, išmaišykite.
    5. Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į mišinį, išmaišykite.
  • Mišinį dėkite į šaldytuvą ir palikite bent vieną valandą, kol mišinys išmirks ir pasimarinuos.
    6. Mišinį dėkite į šaldytuvą ir palikite bent vieną valandą, kol mišinys išmirks ir pasimarinuos.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Mėsą šaukštu išskobkite ir formuokite plokščius blynus. Sumažink...
    7. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Mėsą šaukštu išskobkite ir formuokite plokščius blynus. Sumažinkite ugnį, kepkite juos iš abiejų pusių, kol iškeps ir taps auksinės rudos spalvos.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai