Kiaulienos kotletukai albaniškai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
3 val.
Apie receptą
Albaniški kotletukai patiks visiems. Juk jie gaminami ne iš viso gabalo ar net faršo, o iš smulkiai supjaustytos mėsos. Viskas paprasta, sultinga ir labai skanu! Šiuo principu galite gaminti ne tik kiaulieną, bet ir vištieną, kalakutieną, ėrieną. Minimalus infuzijos laikas yra viena valanda šaldytuve, bet kuo ilgiau, tuo mėsa bus skanesnė, bet ne ilgiau kaip parą. Kotletukai gali būti patiekiami su bet kokiu garnyru.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Grietinė3 šaukštai
-
Krakmolas3 šaukštai
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Aliejus3 šaukštai (kepimui)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Mėsą nuplaukite ir nusausinkite.
-
2. Kiaulieną supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į dubenį. Mėsos gabaliukai turi būti ne didesni kaip vienas centimetras.
-
Reklama
-
3. Į dubenį su kiauliena įmuškite kiaušinius, įdėkite grietinės, druskos ir pipirų. Viską gerai išmaišyti.
-
4. Įdėkite krakmolo ir vėl išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Svogūną sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į mišinį, išmaišykite.
-
6. Mišinį dėkite į šaldytuvą ir palikite bent vieną valandą, kol mišinys išmirks ir pasimarinuos.
-
Reklama
-
7. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų ir įkaitinkite ant vidutinės ugnies. Mėsą šaukštu išskobkite ir formuokite plokščius blynus. Sumažinkite ugnį, kepkite juos iš abiejų pusių, kol iškeps ir taps auksinės rudos spalvos.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama