Rasolnikas su ryžiais ir dešra
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Skanus ir sotus pirmasis patiekalas sotiems pietums. Būtent dešra suteikia sriubai pagrindinį skonį, todėl rinkitės ją atsakingai. Galite naudoti rūkytą arba virtą. Rassolniką galima virti vandenyje arba mėsos sultinyje. Atitinkamai, su sultiniu pirmasis patiekalas bus sotesnis. Dėdami druskos, nepamirškite, kad dešra ir agurkai jau turi sūrumo.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Bulvės3 vnt
-
Svogūnai1 vnt Morka
-
Ryžiai40 gramų
-
Buljonas2.5 litro (arba vandens)
-
Dešra150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus20 gramų
-
Prieskoniaipagal skonį
-
Marinuoti agurkai100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Sultinį užvirinkite ir suberkite pjaustytas bulves bei ryžius. Palikite virti 12-15 minučių.
-
Reklama
-
3. Tuo metu paruoškite daržoves. Morkas sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite. Agurkus ir dešrą supjaustykite juostelėmis.
-
4. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir 2-3 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus.
-
Reklama
-
5. Tada į keptuvę sudėkite susmulkintą dešrą ir agurkus. Viską kartu pakepinkite dar 4-5 minutes.
-
6. Pakepintas daržoves su dešra dėkite į sriubą ir viską kartu virkite, kol išvirs ryžiai ir bulvės. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
-
Reklama
-
7. Paruoštą sriubą nukelkite nuo ugnies ir palikite šiek tiek pastovėti po dangčiu.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama