Rasolnikas su ryžiais ir dešra

Rasolnikas su ryžiais ir dešra

5 (1 įvertinimai)

5 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Skanus ir sotus pirmasis patiekalas sotiems pietums. Būtent dešra suteikia sriubai pagrindinį skonį, todėl rinkitės ją atsakingai. Galite naudoti rūkytą arba virtą. Rassolniką galima virti vandenyje arba mėsos sultinyje. Atitinkamai, su sultiniu pirmasis patiekalas bus sotesnis. Dėdami druskos, nepamirškite, kad dešra ir agurkai jau turi sūrumo.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    3 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt Morka
  • Ryžiai
    40 gramų
  • Buljonas
    2.5 litro (arba vandens)
  • Dešra
    150 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    20 gramų
  • Prieskoniai
    pagal skonį
  • Marinuoti agurkai
    100 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Sultinį užvirinkite ir suberkite pjaustytas bulves bei ryžius. Palikite virti 12-15 minučių.
    2. Sultinį užvirinkite ir suberkite pjaustytas bulves bei ryžius. Palikite virti 12-15 minučių.
  • Reklama
  • Tuo metu paruoškite daržoves. Morkas sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite. Agurkus ir dešrą supjaustykite juostelėmis.
    3. Tuo metu paruoškite daržoves. Morkas sutarkuokite, o svogūną smulkiai supjaustykite. Agurkus ir dešrą supjaustykite juostelėmis.
  • Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir 2-3 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus.
    4. Į karštą keptuvę supilkite šiek tiek augalinio aliejaus ir 2-3 minutes pakepinkite morkas ir svogūnus.
  • Reklama
  • Tada į keptuvę sudėkite susmulkintą dešrą ir agurkus. Viską kartu pakepinkite dar 4-5 minutes.
    5. Tada į keptuvę sudėkite susmulkintą dešrą ir agurkus. Viską kartu pakepinkite dar 4-5 minutes.
  • Pakepintas daržoves su dešra dėkite į sriubą ir viską kartu virkite, kol išvirs ryžiai ir bulvės. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
    6. Pakepintas daržoves su dešra dėkite į sriubą ir viską kartu virkite, kol išvirs ryžiai ir bulvės. Įdėkite druskos ir prieskonių pagal skonį.
  • Reklama
  • Paruoštą sriubą nukelkite nuo ugnies ir palikite šiek tiek pastovėti po dangčiu.
    7. Paruoštą sriubą nukelkite nuo ugnies ir palikite šiek tiek pastovėti po dangčiu.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai