Kiaulienos kepenėlių guliašas

Kiaulienos kepenėlių guliašas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis kiaulienos kepenėlių guliašas dar vadinamas „kroatišku guliašu“, nes kepenėlės ruošiamos specialiame padaže ir patiekiamos su padažu. Prieskoniai, grietinė ir pomidorų pasta sustiprina kepenų skonį. Kiaulienos kepenėles galima ruošti įvairiais būdais. Šis receptas yra labai dažnas, o patiekalas labai skanus. Kiaulienos kepenėlių guliašą namuose pagaminsite vos per valandą, o per tą laiką galėsite paruošti ir garnyrą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos kepenys
    700 gramų
  • Pienas
    200 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Grietinė
    4 šaukštai
  • Aliejus
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Kiaulienos kepenėlės greitai iškepa, o kad jos atsikratytų kartumo ir taptų minkštesnės, reikia pamirkyti piene. Kepenėles supjaustykite ...
    2. Kiaulienos kepenėlės greitai iškepa, o kad jos atsikratytų kartumo ir taptų minkštesnės, reikia pamirkyti piene. Kepenėles supjaustykite norimo dydžio gabalėliais ir palikite 20 minučių piene.
  • Reklama
  • Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, kepenėles apvoliokite miltuose ir padėkite ant svogūnų pagalvės. Kep...
    3. Svogūną pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos, kepenėles apvoliokite miltuose ir padėkite ant svogūnų pagalvės. Kepkite, kol suminkštės, nuolat maišydami.
  • Sumaišykite grietinę ir pomidorų pastą, suberkite prieskonius. Tai bus mūsų kepenėlių guliašo padažas.
    4. Sumaišykite grietinę ir pomidorų pastą, suberkite prieskonius. Tai bus mūsų kepenėlių guliašo padažas.
  • Reklama
  • Sudėkite padažą į keptuvę, įpilkite 5 šaukštus vandens. Po to ant silpnos ugnies, nuolat maišydami troškinkite.
    5. Sudėkite padažą į keptuvę, įpilkite 5 šaukštus vandens. Po to ant silpnos ugnies, nuolat maišydami troškinkite.
  • Į padažą suberkite kepenėles ir svogūnus, viską švelniai išmaišykite. Troškinkite apie 10 minučių ant silpnos ugnies.
    6. Į padažą suberkite kepenėles ir svogūnus, viską švelniai išmaišykite. Troškinkite apie 10 minučių ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Patiekdami guliašą galite papuošti žolelėmis. Gero apetito!
    7. Patiekdami guliašą galite papuošti žolelėmis. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai