Smėlinis pyragas su juodaisiais serbentais

Smėlinis pyragas su juodaisiais serbentais

4.6 (12 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Visus uogų desertų mėgėjus gali sudominti šis labai paprastas trapios tešlos pyrago su juodųjų serbentų ir erdviu įdaru receptas. Labai skanus, švelnus ir neįtikėtinai patrauklus! Šis paprastas naminis juodųjų serbentų pyragas yra puikus sotaus ir lengvo kepimo derinys. Pluta labai traški, o viršus švelnus ir sultingas. Uogas geriausia naudoti tiek kepant, tiek prieš patiekiant pyragą ant stalo, puošiant jį ant viršaus.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1.5 stiklinės
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Sviestas
    100 gramų
  • Cukrus
    200 gramų (100 gramų tešloje, 100 gramų įdare)
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Citrusinių vaisių žievelės
    1 arbatinis šaukštelis (neprivaloma)
  • Kukurūzų krakmolas
    1 šaukštas
  • Juodieji serbentai
    300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Miltus ir kepimo miltelius persijokite į gilų dubenį. Išmaišykite.
    1. Miltus ir kepimo miltelius persijokite į gilų dubenį. Išmaišykite.
  • Atsargiai atskirkite trynius ir sudėkite į tešlą (baltymus atidėkite, mums jų prireiks). Supilkite cukrų, sudėkite sviestą. Taip pat dėl ...
    2. Atsargiai atskirkite trynius ir sudėkite į tešlą (baltymus atidėkite, mums jų prireiks). Supilkite cukrų, sudėkite sviestą. Taip pat dėl ​​skonio galite įdėti šiek tiek apelsino ar citrinos žievelės. Viską gerai išmaišyti iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Tešlą dėkite į karščiui atsparią formą. Padėkite į šaldytuvą 20 minučių.
    3. Tešlą dėkite į karščiui atsparią formą. Padėkite į šaldytuvą 20 minučių.
  • Po to reikia įkaitinti orkaitę ir įdėti pyragą ten 15-25 minutėms (priklausomai nuo formos tūrio ir tešlos storio). Kraštai turi šiek tie...
    4. Po to reikia įkaitinti orkaitę ir įdėti pyragą ten 15-25 minutėms (priklausomai nuo formos tūrio ir tešlos storio). Kraštai turi šiek tiek ruduoti. Išimkite plutą ir leiskite šiek tiek atvėsti.
  • Reklama
  • Sudėkite baltymus su žiupsneliu druskos į gilų dubenį ir išplakite. Įdėkite cukraus ir kukurūzų krakmolo. Plakite masę mažiausiai 5 minut...
    5. Sudėkite baltymus su žiupsneliu druskos į gilų dubenį ir išplakite. Įdėkite cukraus ir kukurūzų krakmolo. Plakite masę mažiausiai 5 minutes, kol susidarys tankios smailės.
  • Uogas nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Į įdarą dedama tik pusė uogų kiekio. Švelniai išmaišykite.
    6. Uogas nuplaukite ir gerai nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Į įdarą dedama tik pusė uogų kiekio. Švelniai išmaišykite.
  • Reklama
  • Išplaktus baltymus su uogomis dėkite ant pyrago ir išlyginkite. Formą dėkite į orkaitę 10-12 minučių.
    7. Išplaktus baltymus su uogomis dėkite ant pyrago ir išlyginkite. Formą dėkite į orkaitę 10-12 minučių.
  • Kai susidaro rausvas viršus, pyragą galima išimti. Šiek tiek atvėsus apibarstykite uogomis ir galėsite patiekti.
    8. Kai susidaro rausvas viršus, pyragą galima išimti. Šiek tiek atvėsus apibarstykite uogomis ir galėsite patiekti.
  • Reklama
  • Štai toks visiškai paprastas variantas, kaip pasigaminti trapios tešlos pyragą su juodaisiais serbentais. Jei pageidaujama, jį galima pap...
    9. Štai toks visiškai paprastas variantas, kaip pasigaminti trapios tešlos pyragą su juodaisiais serbentais. Jei pageidaujama, jį galima papildyti ir ledais, bus dar skaniau! Gero apetito.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (12 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai