Salotos su kopūstais ir pupelėmis žiemai
3 (2 įvertinimai)
2 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Skanios ir sočios salotos su kopūstais ir pupelėmis puikiai papildys bet kokį garnyrą žiemą. Užsirašykite! Salotos su kopūstais ir pupelėmis žiemai – skanus ruošinys, kurį galima patiekti pietums ar vakarienei. Be to, jei neturite laiko virti barščių, į sultinį galite įdėti bulvių ir konservuotų salotų, taip gausite visavertį karštą patiekalą. Salotoms reikės kopūstų, virtų pupelių, svogūnų ir paprikų. Prieskoniams naudokite pomidorų pastą, cukrų, druską, actą ir augalinį aliejų.
Paskirtis: Konservavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kopūstai350 gramų
-
Pupelės150 gramų
-
Svogūnai200 gramų
-
Paprika200 gramų
-
Aliejus150 gramų
-
Actas20 gramų (9%)
-
Cukruspagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Per naktį išmirkytas pupeles virkite, kol suminkštės. Nupilkite vandens perteklių.
-
Reklama
-
3. Kopūstą susmulkinkite.
-
4. Papriką ir svogūną supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais.
-
Reklama
-
5. Į pupeles suberkite kopūstus ir daržoves.
-
6. Įdėkite druskos ir cukraus.
-
Reklama
-
7. Supilkite aliejų ir troškinkite salotas 20 minučių ant silpnos ugnies.
-
8. Įpilkite pomidorų pastos ir toliau troškinkite dar 10 minučių.
-
Reklama
-
9. Supilkite actą, išmaišykite ir dar 2-3 minutes troškinkite salotas ant vidutinės ugnies.
-
10. Sudėkite salotas į švarius, sterilizuotus stiklainius.
-
Reklama
-
11. Uždenkite stiklainius dangteliais ir šiltai užklokite, kol visiškai atvės. Salotų išeiga yra 1 litras. Salotas galima paskirstyti į bet kokio tinkamo dydžio stiklainius.
-
12. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama