Dsertas su bananu ir kakava

Dsertas su bananu ir kakava

4.6 (3 įvertinimai)

2 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Skanus ir sveikas desertas iš pačių paprasčiausių ingredientų šventei ir kiekvienai dienai! Lengva ir jokio kepimo! Tinka sveikai mitybai arba kaip desertas, ypač karštą vasaros dieną. Subtilūs putėsiai su bananais yra nuostabiai skanus desertas visai šeimai. Šis subtilus desertas paruošiamas iš paprasčiausių produktų, greitai ir be kepimo. Riaženka suteikia putėsių desertui švelnumo, kakava - nepakartojamo šokolado skonio, bananai - egzotiško saldumo. Tai nepaprastai skanus derinys!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Riaženka
    400 mililitrų
  • Bananas
    1~2 vnt
  • Kakavos milteliai
    1~2 arbatiniai šaukšteliai
  • Šaltas vanduo
    50 mililitrų
  • Želatina
    10 gramų
  • Saldiklis
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Desertui naudokite prinokusius, saldžius bananus. Kakavos miltelių kiekį reguliuokite pagal sa...
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Desertui naudokite prinokusius, saldžius bananus. Kakavos miltelių kiekį reguliuokite pagal savo skonį. Riaženka turėtų būti šviežia ir skani. Jei mėgstate saldesnius desertus, tuomet dėkite cukraus ar kito saldiklio.
  • Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje, kol suminkštės.
    2. Želatiną pamirkykite šaltame vandenyje, kol suminkštės.
  • Reklama
  • Bananus nulupkite, minkštimą sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute.
    3. Bananus nulupkite, minkštimą sudėkite į dubenį ir sutrinkite šakute.
  • Į sutrintus bananus suberkite kakavos miltelius ir išmaišykite.
    4. Į sutrintus bananus suberkite kakavos miltelius ir išmaišykite.
  • Reklama
  • Supilkite riaženka, išmaišykite.
    5. Supilkite riaženka, išmaišykite.
  • Masę sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
    6. Masę sutrinkite blenderiu iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Išbrinkusią želatiną ištirpinkite jums patogiu būdu. Mikrobangų krosnelėje patogiausia, užtenka apie 20 sekundžių.
    7. Išbrinkusią želatiną ištirpinkite jums patogiu būdu. Mikrobangų krosnelėje patogiausia, užtenka apie 20 sekundžių.
  • Karštos želatinos negalima pilti į raugintą keptą pieną, kitaip ji gali sutraukti. Todėl porą šaukštų riaženka su bananu įpilkite į karšt...
    8. Karštos želatinos negalima pilti į raugintą keptą pieną, kitaip ji gali sutraukti. Todėl porą šaukštų riaženka su bananu įpilkite į karšta želatina, kad išlygintumėte temperatūrą.
  • Reklama
  • Tada supilkite želatiną į riaženka putėsius ir vėl plakite 30 sekundžių trintuvu.
    9. Tada supilkite želatiną į riaženka putėsius ir vėl plakite 30 sekundžių trintuvu.
  • Supilstykite į stiklines ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms, kol visiškai sustings.
    10. Supilstykite į stiklines ir padėkite į šaldytuvą 2-3 valandoms, kol visiškai sustings.
  • Reklama
  • Papuoškite pagal pageidavimą. Gali būti banano griežinėliai arba tarkuotas šokoladas. Patiekite atšaldytą. Skanaus!
    11. Papuoškite pagal pageidavimą. Gali būti banano griežinėliai arba tarkuotas šokoladas. Patiekite atšaldytą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai