Troškintos vištienos šlaunelės
5 (1 įvertinimai)
5 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Paprastas ir lengvai paruošiamas, bet labai skanus, originalus ir neįprastas patiekalas. Troškintas vištienos šlauneles galima paruošti ne tik šeimos vakarienei, jos gražiai atrodo ir ant šventinio stalo. Jei nemokate skaniai iškepti vištienos šlaunelių, tai siūlau jums labai paprastą troškintų vištienos šlaunelių receptą. Gausite labai sultingą mėsą su originaliu skoniu ir aromatu. Šį patiekalą galima patiekti ne tik vakarienei su bet kokiu garnyru, bet ir ne gėda jį dėti ant šventinio stalo.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vištienos šlaunelės6 vnt (be kaulų)
-
Morkos2 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Kokosų pienas400 mililitrų
-
Šviežias imbieras1 šaukštas (supjaustytas)
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Morkas nuvalome ir nuplauname, supjaustome žiedais arba pusžiedžiais. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais.
-
2. Vištienos šlauneles perpjaukite į dvi dalis. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi ir apkepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Ir mėsą dedame į lėkštę.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę iš karto suberkite svogūnus ir morkas. Kepkite 5 minutes maišydami, tada suberkite smulkiai supjaustytą česnaką ir imbierą. Palikime dar minutei.
-
4. Mėsą perkelkite atgal į keptuvę, supilkite kokosų pieną, įberkite druskos, pipirų ir užvirkite. Sumažinkite ugnį iki minimumo, uždenkite dangčiu ir troškinkite 20 minučių.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama