Žagarėliai su varške
3.5 (16 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Ar žinojote, kad su varške galite pasigaminti skanių žagarėlių? Jei žinote, tai tikriausiai jau įvertinote nuostabų subtilų jų skonį, o su tais, kurie nežino, dalinuosi receptu. Jei šaldytuve guli pakelis varškės, o jūs nežinote, ką pasigaminti prie arbatos, kad būtų greita, skanu ir daug, patariu kepti žagarėlius su varške.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė150 gramų
-
Miltai130~150 gramų
-
Cukrus80 gramų
-
Druska1 žiupsnelis
-
Kepimo milteliai0.5 arbatinio šaukštelio
-
Kiaušinis1 vnt
-
Aliejuspagal poreikį
-
Cukraus pudra1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, supilkite granuliuotą cukrų.
-
Reklama
-
3. Varškę sutrinkite panardinamu trintuvu, kad neliktų gumuliukų.
-
4. Į miltus suberkite druską ir kepimo miltelius.
-
Reklama
-
5. Miltus supilti į varškės masę, išmaišyti silikonine mentele.
-
6. Toliau minkykite tešlą.
-
Reklama
-
7. Tešlą iškočiokite į sluoksnį, supjaustykite į mažas juosteles.
-
8. Tešlos juostelės centre padarykite įpjovą ir perkiškite vieną kraštą.
-
Reklama
-
9. Į keptuvę supilkite pakankamą kiekį augalinio aliejaus ir tinkamai įkaitinkite, išdėliokite tešlos gabalėlius ir apkepkite iš abiejų pusių.
-
10. Iškeptus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
-
Reklama
-
11. Jei norite, galite pabarstyti cukraus pudra.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.5/5 (16 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama