Žagarėliai su varške

Žagarėliai su varške

3.5 (16 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ar žinojote, kad su varške galite pasigaminti skanių žagarėlių? Jei žinote, tai tikriausiai jau įvertinote nuostabų subtilų jų skonį, o su tais, kurie nežino, dalinuosi receptu. Jei šaldytuve guli pakelis varškės, o jūs nežinote, ką pasigaminti prie arbatos, kad būtų greita, skanu ir daug, patariu kepti žagarėlius su varške.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    150 gramų
  • Miltai
    130~150 gramų
  • Cukrus
    80 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, supilkite granuliuotą cukrų.
    2. Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, supilkite granuliuotą cukrų.
  • Reklama
  • Varškę sutrinkite panardinamu trintuvu, kad neliktų gumuliukų.
    3. Varškę sutrinkite panardinamu trintuvu, kad neliktų gumuliukų.
  • Į miltus suberkite druską ir kepimo miltelius.
    4. Į miltus suberkite druską ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Miltus supilti į varškės masę, išmaišyti silikonine mentele.
    5. Miltus supilti į varškės masę, išmaišyti silikonine mentele.
  • Toliau minkykite tešlą.
    6. Toliau minkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešlą iškočiokite į sluoksnį, supjaustykite į mažas juosteles.
    7. Tešlą iškočiokite į sluoksnį, supjaustykite į mažas juosteles.
  • Tešlos juostelės centre padarykite įpjovą ir perkiškite vieną kraštą.
    8. Tešlos juostelės centre padarykite įpjovą ir perkiškite vieną kraštą.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite pakankamą kiekį augalinio aliejaus ir tinkamai įkaitinkite, išdėliokite tešlos gabalėlius ir apkepkite iš abiejų pusių.
    9. Į keptuvę supilkite pakankamą kiekį augalinio aliejaus ir tinkamai įkaitinkite, išdėliokite tešlos gabalėlius ir apkepkite iš abiejų pusių.
  • Iškeptus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
    10. Iškeptus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
  • Reklama
  • Jei norite, galite pabarstyti cukraus pudra.
    11. Jei norite, galite pabarstyti cukraus pudra.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.5/5 (16 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai