Žagarėliai su varške

Žagarėliai su varške

3.6 (20 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ar žinojote, kad su varške galite pasigaminti skanių žagarėlių? Jei žinote, tai tikriausiai jau įvertinote nuostabų subtilų jų skonį, o su tais, kurie nežino, dalinuosi receptu. Jei šaldytuve guli pakelis varškės, o jūs nežinote, ką pasigaminti prie arbatos, kad būtų greita, skanu ir daug, patariu kepti žagarėlius su varške.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    150 gramų
  • Miltai
    130~150 gramų
  • Cukrus
    80 gramų
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Kepimo milteliai
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Cukraus pudra
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, supilkite granuliuotą cukrų.
    2. Į dubenį sudėkite varškę, įmuškite kiaušinį, supilkite granuliuotą cukrų.
  • Reklama
  • Varškę sutrinkite panardinamu trintuvu, kad neliktų gumuliukų.
    3. Varškę sutrinkite panardinamu trintuvu, kad neliktų gumuliukų.
  • Į miltus suberkite druską ir kepimo miltelius.
    4. Į miltus suberkite druską ir kepimo miltelius.
  • Reklama
  • Miltus supilti į varškės masę, išmaišyti silikonine mentele.
    5. Miltus supilti į varškės masę, išmaišyti silikonine mentele.
  • Toliau minkykite tešlą.
    6. Toliau minkykite tešlą.
  • Reklama
  • Tešlą iškočiokite į sluoksnį, supjaustykite į mažas juosteles.
    7. Tešlą iškočiokite į sluoksnį, supjaustykite į mažas juosteles.
  • Tešlos juostelės centre padarykite įpjovą ir perkiškite vieną kraštą.
    8. Tešlos juostelės centre padarykite įpjovą ir perkiškite vieną kraštą.
  • Reklama
  • Į keptuvę supilkite pakankamą kiekį augalinio aliejaus ir tinkamai įkaitinkite, išdėliokite tešlos gabalėlius ir apkepkite iš abiejų pusių.
    9. Į keptuvę supilkite pakankamą kiekį augalinio aliejaus ir tinkamai įkaitinkite, išdėliokite tešlos gabalėlius ir apkepkite iš abiejų pusių.
  • Iškeptus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
    10. Iškeptus žagarėlius sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte riebalų perteklių.
  • Reklama
  • Jei norite, galite pabarstyti cukraus pudra.
    11. Jei norite, galite pabarstyti cukraus pudra.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (20 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai