Šarlotė su kondensuotu pienu ir obuoliais

Šarlotė su kondensuotu pienu ir obuoliais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Man iš karto patiko šarlotė su kondensuotu pienu ir obuoliais. Tiesiog dėkite mažiau cukraus, o saldumui įpilkite kondensuoto pieno. Skanaus! Šarlotę patiekite atvėsintą ir apibarstytą cukraus pudra. Taip pat galite papuošti vaisiais ar uogomis, pavyzdžiui, braškėmis. Nepamirškite į tešlą įberti vanilino ir gesintos sodos ar kepimo miltelių. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Cukrus
    0.5 stiklinė
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kondensuotas pienas
    3 šaukštai
  • Cinamonas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi ir kondensuotu pienu.
    2. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir kondensuotu pienu.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir švelniai maišykite tešlą.
    3. Suberkite miltus ir švelniai maišykite tešlą.
  • Obuolius nulupkite, sudėkite į formą ir pabarstykite cinamonu.
    4. Obuolius nulupkite, sudėkite į formą ir pabarstykite cinamonu.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą ant obuolių ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35 minutes.
    5. Supilkite tešlą ant obuolių ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35 minutes.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai