Šarlotė su kondensuotu pienu ir obuoliais

Šarlotė su kondensuotu pienu ir obuoliais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Man iš karto patiko šarlotė su kondensuotu pienu ir obuoliais. Tiesiog dėkite mažiau cukraus, o saldumui įpilkite kondensuoto pieno. Skanaus! Šarlotę patiekite atvėsintą ir apibarstytą cukraus pudra. Taip pat galite papuošti vaisiais ar uogomis, pavyzdžiui, braškėmis. Nepamirškite į tešlą įberti vanilino ir gesintos sodos ar kepimo miltelių. Sėkmės ir gero apetito!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Obuoliai
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Miltai
    1 stiklinė
  • Cukrus
    0.5 stiklinė
  • Soda
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Kondensuotas pienas
    3 šaukštai
  • Cinamonas
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Vanilinas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Kiaušinius išplakti su cukrumi ir kondensuotu pienu.
    2. Kiaušinius išplakti su cukrumi ir kondensuotu pienu.
  • Reklama
  • Suberkite miltus ir švelniai maišykite tešlą.
    3. Suberkite miltus ir švelniai maišykite tešlą.
  • Obuolius nulupkite, sudėkite į formą ir pabarstykite cinamonu.
    4. Obuolius nulupkite, sudėkite į formą ir pabarstykite cinamonu.
  • Reklama
  • Supilkite tešlą ant obuolių ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35 minutes.
    5. Supilkite tešlą ant obuolių ir kepkite 200 laipsnių temperatūroje 35 minutes.
  • Gero apetito!
    6. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai