Ryžių sriuba su kiauliena
3 (2 įvertinimai)
6 Porcijos
4 val.
Apie receptą
Šaltuoju metų laiku valgyti karštą sriubą būtina! Šildantis poveikis kartu su sotumu turėtų būti kiekvieno žmogaus mityboje. Tokiais atvejais reikia žinoti keletą gerų receptų. Štai kaip virti ryžių sriubą su kiauliena. Geras maisto produktų derinys suteiks naujų skonio pojūčių. Bus puiku, jei naudosite tamsius (Ruby tipo), o ne paprastus ryžius. Tada bus dar įdomiau. Vynas patiekalui suteikia neįprastos natos. Jei gaminate vaikams, galite jį pašalinti.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ryžiai50 gramų
-
Kiauliena400 gramų
-
Pomidorai savo sultyse125 mililitrai
-
Sausas raudonasis vynas30 mililitrų
-
Lauro lapas1 vnt
-
Bulvės3 vnt
-
Gvazdikų žiedynas3 vnt
-
Svogūnai2 vnt
-
Morkos0.5 vnt
-
Česnakai2 skiltelės
-
Druskapagal skonį
-
Žalumapagal skonį
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite kiaulieną ir įpilkite tris litrus vandens. Užvirinkite, nugriebkite putas. Į sultinį suberkite nuluptą svogūną (su įsmeigtais gvazdikėliais) ir lauro lapą. Viską virkite apie dvi valandas.
-
2. Praėjus šiam laikui, viską išimkite iš sultinio ir nukoškite. Vėl užvirinkite skystį.
-
Reklama
-
3. Bulves nulupkite, nuplaukite, supjaustykite kubeliais. Sudėkite į sultinį ir vėl viską virkite.
-
4. Suberkite nuplautus ryžius ir virkite sriubą dar 20 minučių.
-
Reklama
-
5. Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Daržoves apkepkite aliejuje, kol suminkštės.
-
6. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite į keptuvę. Viską kartu kepkite 5 minutes maišydami.
-
Reklama
-
7. Tada į daržoves suberkite pjaustytus pomidorus. Išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes.
-
8. Į keptuvę supilkite vyną. Troškinkite ant stiprios ugnies. Tada sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 5 minutes.
-
Reklama
-
9. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sultinį. Sriubą pasūdykite.
-
10. Tada sudėkite ingredientus iš keptuvės į puodą ir užvirinkite sriubą. Pridėti kapotų žolelių.
-
Reklama
-
11. Išjunkite ugnį ir uždengę sriubą palaikykite 20 minučių. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama