Ryžių sriuba su kiauliena

Ryžių sriuba su kiauliena

3 (2 įvertinimai)

6 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Šaltuoju metų laiku valgyti karštą sriubą būtina! Šildantis poveikis kartu su sotumu turėtų būti kiekvieno žmogaus mityboje. Tokiais atvejais reikia žinoti keletą gerų receptų. Štai kaip virti ryžių sriubą su kiauliena. Geras maisto produktų derinys suteiks naujų skonio pojūčių. Bus puiku, jei naudosite tamsius (Ruby tipo), o ne paprastus ryžius. Tada bus dar įdomiau. Vynas patiekalui suteikia neįprastos natos. Jei gaminate vaikams, galite jį pašalinti.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ryžiai
    50 gramų
  • Kiauliena
    400 gramų
  • Pomidorai savo sultyse
    125 mililitrai
  • Sausas raudonasis vynas
    30 mililitrų
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Bulvės
    3 vnt
  • Gvazdikų žiedynas
    3 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Morkos
    0.5 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Druska
    pagal skonį
  • Žaluma
    pagal skonį
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite kiaulieną ir įpilkite tris litrus vandens. Užvirinkite, nugriebkite putas. Į sultinį suberkite nuluptą svogūną (su įsmeigtais ...
    1. Nuplaukite kiaulieną ir įpilkite tris litrus vandens. Užvirinkite, nugriebkite putas. Į sultinį suberkite nuluptą svogūną (su įsmeigtais gvazdikėliais) ir lauro lapą. Viską virkite apie dvi valandas.
  • Praėjus šiam laikui, viską išimkite iš sultinio ir nukoškite. Vėl užvirinkite skystį.
    2. Praėjus šiam laikui, viską išimkite iš sultinio ir nukoškite. Vėl užvirinkite skystį.
  • Reklama
  • Bulves nulupkite, nuplaukite, supjaustykite kubeliais. Sudėkite į sultinį ir vėl viską virkite.
    3. Bulves nulupkite, nuplaukite, supjaustykite kubeliais. Sudėkite į sultinį ir vėl viską virkite.
  • Suberkite nuplautus ryžius ir virkite sriubą dar 20 minučių.
    4. Suberkite nuplautus ryžius ir virkite sriubą dar 20 minučių.
  • Reklama
  • Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Daržoves apkepkite aliejuje, kol suminkštės.
    5. Svogūną ir česnaką nulupkite ir susmulkinkite. Daržoves apkepkite aliejuje, kol suminkštės.
  • Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite į keptuvę. Viską kartu kepkite 5 minutes maišydami.
    6. Morkas nulupkite, nuplaukite ir sutarkuokite smulkia tarka. Sudėkite į keptuvę. Viską kartu kepkite 5 minutes maišydami.
  • Reklama
  • Tada į daržoves suberkite pjaustytus pomidorus. Išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes.
    7. Tada į daržoves suberkite pjaustytus pomidorus. Išmaišykite ir troškinkite dar 3 minutes.
  • Į keptuvę supilkite vyną. Troškinkite ant stiprios ugnies. Tada sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 5 minutes.
    8. Į keptuvę supilkite vyną. Troškinkite ant stiprios ugnies. Tada sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 5 minutes.
  • Reklama
  • Mėsą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sultinį. Sriubą pasūdykite.
    9. Mėsą supjaustykite gabalėliais ir sudėkite į sultinį. Sriubą pasūdykite.
  • Tada sudėkite ingredientus iš keptuvės į puodą ir užvirinkite sriubą. Pridėti kapotų žolelių.
    10. Tada sudėkite ingredientus iš keptuvės į puodą ir užvirinkite sriubą. Pridėti kapotų žolelių.
  • Reklama
  • Išjunkite ugnį ir uždengę sriubą palaikykite 20 minučių. Gero apetito!
    11. Išjunkite ugnį ir uždengę sriubą palaikykite 20 minučių. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai