Troškintų morkų mišrainė
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mišrainė turi būti tokia, kad bet kuri šeimininkė galėtų ją paruošti, iš turimų produktų, taip pat skani ir soti. Būtent tokią mišrainę siūlau paruošti. Skani mišrainė, pagaminta iš prieinamų ingredientų. Pirmiausia sutarkuokite morkas, įberkite druskos, pipirų, supilkite kečupą ir troškinkite keptuvėje, kol iškeps. Aliejų, kuriame kepė morkos, nupilkite, suberkite žirnelius, smulkintus agurkus ir dešrą, salotas pagardinkite majonezu, išmaišykite ir patiekite. Gero apetito!
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūkyta dešra300 gramų
-
Konservuoti žirneliai120 gramų
-
Morkos3 vnt
-
Marinuoti agurkai3 vnt
-
Kečupas2 šaukštai
-
Majonezas1 šaukštas
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Morkas sutarkuokite, įberkite druskos, pipirų, supilkite kečupą ir troškinkite keptuvėje, kol iškeps.
-
2. Nuo troškintų morkų nupilkite aliejų ir atvėsinkite.
-
Reklama
-
3. Suberkite konservuotus žirnelius.
-
4. Supjaustykite agurkus ir sudėkite į mišrainę.
-
Reklama
-
5. Tą patį padarykite su rūkyta dešra. Vietoj dešros galite išvirti mėsos gabalą. Pagardinkite salotas majonezu, išmaišykite ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama