Konservuotas įdaras obuolių pyragams žiemai

Konservuotas įdaras obuolių pyragams žiemai

5 (12 įvertinimai)

1-2

Porcijos

30 min.

Gaminamo laikas

Apie receptą

Kad žiemą galėtumėte mėgautis kvapniais obuolių pyragaičiais, būtinai pasiruoškite įdaro ruošinį obuolių pyragams. Paruošimui reikia ne daugiau kaip 30 minučių, svarbiausia yra įsigyti vaisių be parafino.

  • Reikalingi ingridientai:

  • Obuoliai
    4~5 gabaliukai (dideli)
  • Cukrus
    350 gramų
  • Vanduo
    200 mililitrų
  • Cinamonas
    0,5 šaukštelio
  • Citrinų sultys
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kaip pagaminti

  • Nuotrauka
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus
  • Nuotrauka
    2. Supilkite cukrų į puoda nelipniu dugnu. Supilkite citrinos sultis, įpilkite malto cinamono. Supilkite šiltą vandenį ir padėkite indą ant viryklės. Užvirkite.
  • Nuotrauka
    3. Nuplaukite obuolius, supjaustykite ketvirčiais ir iš jų supjaustykite sėklas. Tada vėl nuplaukite vandeniu, supjaustykite vidutinio dydžio kubeliais, bet ne mažais. Sumažinkite ugnį.
  • Nuotrauka
    4. Švelniai supilkite į jį obuolių skilteles, kad neapsitaškytumėte. Virkite ant vidutinės ugnies apie 25-30 minučių.
  • Nuotrauka
    5. Kai tik obuoliai suteiks sirupui skonį ir taps minkšti, ženklas kad paruošta! Sterilizuokite stiklainius ir dangčius bet kokiu jums patogiu būdu.
  • Nuotrauka
    6. Sudėkite obuolius į stiklainius, ant viršaus užpilkite sirupo. Nedelsdami užsukite karštus dangtelius ant stiklainių.
  • Nuotrauka
    7. Laikykite vėsioje vietoje. Kepant pyragą galima naudoti ir obuolius ir patį sirupą. Taip pat galima naudoti ir prie blynų. Skanaus!
    Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!
  • Rekomenduojami receptai