Kopūstų troškinys žiemai

Kopūstų troškinys žiemai

4.2 (5 įvertinimai)

5 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Šis troškinys, visiems pažįstamas nuo vaikystės, gali būti paruoštas žiemai. Žiemą nereikės daržovių vėl plauti, lupti ir pjaustyti, ilgai kepti ir troškinti - tiesiog atidarykite stiklainį, pašildykite. mikrobangų krosnelė ir puikus garnyras bet kokiam mėsos patiekalui yra paruoštas! Konservuotas kopūstų troškinys taip pat gali būti naudojamas kaip užkandis, kaip pyragų įdaras - apskritai yra daugybė variantų.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kopūstas
    1 kilogramas
  • Morkos
    1 vnt
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Pomidorų pasta
    3~4 šaukštai
  • Vanduo
    0.5 stiklinės
  • Actas 9%
    3 šaukštai
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį (lauro lapai, pipirai, gvazdikėliai ir kt.)
  • Aliejus
    3 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuimkite nuo kopūsto viršutinius lapus ir susmulkinkite.
    1. Nuimkite nuo kopūsto viršutinius lapus ir susmulkinkite.
  • Svogūną nulupkite, nuplaukite, supjaustykite plonais pusžiedžiais.
    2. Svogūną nulupkite, nuplaukite, supjaustykite plonais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Morkas nuplaukite, nusausinkite, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus pakepinkite svogūną, kai...
    3. Morkas nuplaukite, nusausinkite, nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka. Nedideliame kiekyje augalinio aliejaus pakepinkite svogūną, kai jis taps auksinės spalvos, sudėkite morkas.
  • Sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius, išmaišykite, virkite dar 3-4 minutes.
    4. Sudėkite pomidorų pastą ir prieskonius, išmaišykite, virkite dar 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Į pomidoruose pakepintus svogūnus ir morkas suberkite susmulkintą kopūstą, pasūdykite, užpilkite stikline vandens, gerai išmaišykite ir t...
    5. Į pomidoruose pakepintus svogūnus ir morkas suberkite susmulkintą kopūstą, pasūdykite, užpilkite stikline vandens, gerai išmaišykite ir troškinkite ant silpnos ugnies po dangčiu, kol suminkštės. Prieš pat pabaigą įpilkite acto ir vėl išmaišykite.
  • Paruoštą troškinį sudėkite į sterilizuotus stiklainius, uždarykite, apverskite, suvyniokite ir palikite, kol visiškai atvės.
    6. Paruoštą troškinį sudėkite į sterilizuotus stiklainius, uždarykite, apverskite, suvyniokite ir palikite, kol visiškai atvės.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai