Pomidorų padažas žiemai

Pomidorų padažas žiemai

3.2 (10 įvertinimai)

3 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Mano rekomenduojamas pomidorų padažo receptas, universalus, tinka ir į sriubas, prie mėsos ar šiaip įvairiems užkandžiams pagardinti, taip pat puikiia tinka ir picų gaminimui. Receptas skirtas pagaminti trims litrams pomidorų padažo.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    3 kilogramai (prinokę)
  • Saldieji raudonieji pipirai
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Druska
    3 šaukštai
  • Cukrus
    100 mililitrų
  • Acto rūgštis 70%
    1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Į virtuvinio kombaino dubenį sudėkite išvalytas paprikas ir nuluptus svogūnus.
    2. Į virtuvinio kombaino dubenį sudėkite išvalytas paprikas ir nuluptus svogūnus.
  • Reklama
  • Susmulkinkite į trupinius ir sudėkite į didelį dubenį.
    3. Susmulkinkite į trupinius ir sudėkite į didelį dubenį.
  • Iš pomidorų išpjaukite stiebus. Stambiai supjaustykite pomidorus ir sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite.
    4. Iš pomidorų išpjaukite stiebus. Stambiai supjaustykite pomidorus ir sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite.
  • Reklama
  • Supilkite į puodą, įpilkite druskos ir cukraus.
    5. Supilkite į puodą, įpilkite druskos ir cukraus.
  • Greitai užvirinkite ir virkite be dangčio pusvalandį ant silpnos ugnies, šiek tiek žemiau vidutinės. Retkarčiais pamaišykite. Supilkite a...
    6. Greitai užvirinkite ir virkite be dangčio pusvalandį ant silpnos ugnies, šiek tiek žemiau vidutinės. Retkarčiais pamaišykite. Supilkite acto rūgštį ir virkite dar minutę.
  • Reklama
  • Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami supilkite į sterilius karštus ir sausus stiklainius. Susukite dangčius.
    7. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami supilkite į sterilius karštus ir sausus stiklainius. Susukite dangčius.
  • Stiklainius galite apversti aukštyn kojomis arba atvėsinti ir laikyti tamsioje vietoje.
    8. Stiklainius galite apversti aukštyn kojomis arba atvėsinti ir laikyti tamsioje vietoje.
  • Reklama
  • Skanaus!
    9. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.2/5 (10 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai