Pomidorų padažas žiemai
3.2 (10 įvertinimai)
3 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Mano rekomenduojamas pomidorų padažo receptas, universalus, tinka ir į sriubas, prie mėsos ar šiaip įvairiems užkandžiams pagardinti, taip pat puikiia tinka ir picų gaminimui. Receptas skirtas pagaminti trims litrams pomidorų padažo.
Paskirtis: Padažų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Pomidorai3 kilogramai (prinokę)
-
Saldieji raudonieji pipirai500 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Druska3 šaukštai
-
Cukrus100 mililitrų
-
Acto rūgštis 70%1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Į virtuvinio kombaino dubenį sudėkite išvalytas paprikas ir nuluptus svogūnus.
-
Reklama
-
3. Susmulkinkite į trupinius ir sudėkite į didelį dubenį.
-
4. Iš pomidorų išpjaukite stiebus. Stambiai supjaustykite pomidorus ir sudėkite į virtuvinį kombainą ir sutrinkite.
-
Reklama
-
5. Supilkite į puodą, įpilkite druskos ir cukraus.
-
6. Greitai užvirinkite ir virkite be dangčio pusvalandį ant silpnos ugnies, šiek tiek žemiau vidutinės. Retkarčiais pamaišykite. Supilkite acto rūgštį ir virkite dar minutę.
-
Reklama
-
7. Nukelkite nuo ugnies ir nedelsdami supilkite į sterilius karštus ir sausus stiklainius. Susukite dangčius.
-
8. Stiklainius galite apversti aukštyn kojomis arba atvėsinti ir laikyti tamsioje vietoje.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama