Aviečių sultys

Aviečių sultys

4 (2 įvertinimai)

6-8 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Suaugusiesiems ir vaikams noriu pasiūlyti puikią natūralaus, sveiko, skanaus naminio gėrimo idėją. Parodysiu, kaip be vargo virti aviečių sultis. Uogas galite naudoti ne tik šviežias, bet ir šaldytas. Cukraus kiekis nurodytas labai sąlygiškai. Tai priklauso nuo uogų saldumo ir nuo jūsų skonio pageidavimų. Beje, į uogų gėrimą taip pat galite įberti žiupsnelį citrinos rūgšties ar citrinos sulčių, kad išryškintumėte saldumą.

Receptai pagal ingredientus: # Uogos
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vanduo
    2 litrai
  • Cukrus
    1~2 puodeliai (pagal skonį)
  • Avietės
    3 puodeliai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Avietes nuplaukite, nusausinkite, pertrinkite per sietelį. Kol kas sultis atidėkite į šalį.
    1. Avietes nuplaukite, nusausinkite, pertrinkite per sietelį. Kol kas sultis atidėkite į šalį.
  • Tirštimą užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies.
    2. Tirštimą užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies.
  • Reklama
  • Sultis nukoškite.
    3. Sultis nukoškite.
  • Užvirus suberkite cukrų ir virkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
    4. Užvirus suberkite cukrų ir virkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Atvėsinkite ir perkoškite, tada sumaišykite su sultimis ir išmaišykite. Padėkite valandai į šaldytuvą, kad gerai atšaltų.
    5. Atvėsinkite ir perkoškite, tada sumaišykite su sultimis ir išmaišykite. Padėkite valandai į šaldytuvą, kad gerai atšaltų.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai