Aviečių sultys
4 (2 įvertinimai)
6-8 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Suaugusiesiems ir vaikams noriu pasiūlyti puikią natūralaus, sveiko, skanaus naminio gėrimo idėją. Parodysiu, kaip be vargo virti aviečių sultis. Uogas galite naudoti ne tik šviežias, bet ir šaldytas. Cukraus kiekis nurodytas labai sąlygiškai. Tai priklauso nuo uogų saldumo ir nuo jūsų skonio pageidavimų. Beje, į uogų gėrimą taip pat galite įberti žiupsnelį citrinos rūgšties ar citrinos sulčių, kad išryškintumėte saldumą.
Paskirtis: Gėrimų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# UogosReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Vanduo2 litrai
-
Cukrus1~2 puodeliai (pagal skonį)
-
Avietės3 puodeliai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Avietes nuplaukite, nusausinkite, pertrinkite per sietelį. Kol kas sultis atidėkite į šalį.
-
2. Tirštimą užpilkite vandeniu ir padėkite ant ugnies.
-
Reklama
-
3. Sultis nukoškite.
-
4. Užvirus suberkite cukrų ir virkite apie 5 minutes ant silpnos ugnies.
-
Reklama
-
5. Atvėsinkite ir perkoškite, tada sumaišykite su sultimis ir išmaišykite. Padėkite valandai į šaldytuvą, kad gerai atšaltų.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama