Turkiška pomidorų sriuba

Turkiška pomidorų sriuba

5 (6 įvertinimai)

5 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Ar bandėte turkišką pomidorų sriubą? Labai skani ir soti sriuba, paruošiama greitai ir lengvai. Be to, tai nepridės papildomų kilogramų ir padės susidoroti su bloga nuotaika. Yra keli turkiškos pomidorų sriubos ruošimo receptai: galite virti su vandeniu arba galite virti su mėsos sultiniu, įpylus grietinėlės ar pieno. Apskritai šią sriubą galite ruošti kiekvieną dieną ir kiekvieną kartą naudodami skirtingą receptą. Turiu paprastą receptą, kaip pasigaminti turkišką pomidorų sriubą, bet ji išeis skani ir su švelnia aštrumo nata.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Pomidorai
    7~8 vnt
  • Miltai
    2~3 šaukštai
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Augalinis aliejus
    2~3 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis (pagal skonį)
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis (pagal skonį)
  • Vanduo
    1 litras (arba pomidorų sultys)
  • Kietasis sūris
    100~200 gramų
  • Česnakai
    1~2 skiltelės (galima ir daugiau)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia pasirūpinkime pomidorais, pašalinkime odelę. Norėdami tai padaryti, pomidoro apačioje padarykite įpjovas, užpilkite verdančiu ...
    1. Pirmiausia pasirūpinkime pomidorais, pašalinkime odelę. Norėdami tai padaryti, pomidoro apačioje padarykite įpjovas, užpilkite verdančiu vandeniu ir palaikykite 30 sekundžių, o tada įdėkite į šaltą vandenį. Dabar labai lengvai pašalinkite odą.
  • Nuluptus pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais.
    2. Nuluptus pomidorus supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, suberkite miltus. Kepkite ant mažos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
    3. Įkaitinkite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, suberkite miltus. Kepkite ant mažos ugnies iki auksinės rudos spalvos.
  • Tada į miltus suberkite pomidorų pastą, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 minutes.
    4. Tada į miltus suberkite pomidorų pastą, išmaišykite ir kepkite dar 3-4 minutes.
  • Reklama
  • Į keptuvę sudėkite pjaustytus pomidorus, suberti smulkiai pjaustytą arba per spaudą išspaustą česnaką. Nuolat maišydami viską kartu pakep...
    5. Į keptuvę sudėkite pjaustytus pomidorus, suberti smulkiai pjaustytą arba per spaudą išspaustą česnaką. Nuolat maišydami viską kartu pakepinkite dar 5 minutes.
  • Keptuvės turinį perkelkite į puodą, įpilkite vandens ir padėkite ant vidutinės ugnies.
    6. Keptuvės turinį perkelkite į puodą, įpilkite vandens ir padėkite ant vidutinės ugnies.
  • Reklama
  • Periodiškai maišykite sriubą ir palaukite, kol užvirs. Įberkite druskos ir pipirų, sumažinkite ugnį iki minimumo ir sutrinkite trintuvu.
    7. Periodiškai maišykite sriubą ir palaukite, kol užvirs. Įberkite druskos ir pipirų, sumažinkite ugnį iki minimumo ir sutrinkite trintuvu.
  • Palikite ant silpnos ugnies, bet leiskite užvirti apie 5 minutes. Viskas, turkiška pomidorų sriuba paruošta. Galima patiekti apibarsčius ...
    8. Palikite ant silpnos ugnies, bet leiskite užvirti apie 5 minutes. Viskas, turkiška pomidorų sriuba paruošta. Galima patiekti apibarsčius tarkuotu kietuoju sūriu arba su grietine ir žolelėmis. Labai skanu bus su skrebučiais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai