Paprastas spanguolių pyragas

Paprastas spanguolių pyragas

5 (2 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ar mėgsti spanguoles? Jei taip, rekomenduoju pabandyti pasigaminti nuostabų spanguolių pyragą. Apskritai rūgščios uogos kepiniuose yra labai sveikos. Spanguolės puikiai „draugauja“ su saldžia tešla! Dabar aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti paprastą spanguolių pyragą, manau, laikas šį receptą pagyvinti. Jei mėgstate saldesnį kepimo variantą, į tešlą įberkite šiek tiek daugiau cukraus. Taip pat obuolius galite dėti ne tik kaip papuošimą, bet ir į įdarą. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Uogos / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    1,5 stiklinės
  • Margarinas
    150 gramų
  • Cukrus
    2/3 puodelio
  • Kiaušiniai
    5 vnt (2 kiaušiniai ir 3 tryniai)
  • Kepimo milteliai
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Spanguolės
    150 gramų (šviežios)
  • Obuolys
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į minkštą margariną suberkite cukrų, įmuškite 2 kiaušinius ir dar 3 trynius.
    1. Į minkštą margariną suberkite cukrų, įmuškite 2 kiaušinius ir dar 3 trynius.
  • Miltus persijokite su kepimo milteliais, palaipsniui įpilkite į tešlą, maišydami. Uogas nuplauname.
    2. Miltus persijokite su kepimo milteliais, palaipsniui įpilkite į tešlą, maišydami. Uogas nuplauname.
  • Reklama
  • Suberkite uogas į tešlą, švelniai išmaišykite.
    3. Suberkite uogas į tešlą, švelniai išmaišykite.
  • Tešlą perkelkite į kepimo indą.
    4. Tešlą perkelkite į kepimo indą.
  • Reklama
  • Tešlai suteikiame tvarkingą ir gražią formą. Obuolį nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais, jomis papuošiame pyragą.
    5. Tešlai suteikiame tvarkingą ir gražią formą. Obuolį nuplauname ir supjaustome plonais griežinėliais, jomis papuošiame pyragą.
  • Pyragą kepame orkaitėje 50 minučių, temperatūra 180 laipsnių.
    6. Pyragą kepame orkaitėje 50 minučių, temperatūra 180 laipsnių.
  • Reklama
  • Skanaus!
    7. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai