Olivier su jautiena
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Olivier su jautiena - klasika naujame, sultingame variante! Skanios, traškios daržovės, aromatinga jautiena ir kremiškas majonezo padažas - visa tai sukuriama viename patiekale, kuris taps jūsų šventinio stalo žvaigžde.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Jautiena300 gramų
-
Bulvės3 vnt
-
Morka1 vnt
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Rauginti agurkai2 vnt
-
Konservuotos žirneliai1 skardinė
-
Druska1/3 arbatinio šaukštelio
-
Malti juodieji pipirai1/3 arbatinio šaukštelio
-
Majonezas200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Gerai nuplaukite morką ir bulves tekančiu vandeniu. Jautienos gabalą nuplaukite šaltu vandeniu. -
2. Puode su vandeniu virkite bulves ir morką „su odele“ iki išvirimo. -
Reklama
-
3. Išvirkite kiaušinius. -
4. Jautieną virkite iki išvirimo. -
Reklama
-
5. Išvirtą jautieną supjaustykite mažais gabalėliais. -
6. Nulupkite virtas bulves ir morką. Supjaustykite daržoves mažais kubeliais. -
Reklama
-
7. Raugintus agurkus taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite. -
8. Į erdvų dubenį sudėkite bulvių, morkų, jautienos kubelius ir žirnelius. -
Reklama
-
9. Pridėkite raugintų agurkų kubelius ir smulkintus kiaušinius. -
10. Pridėkite druskos, maltų pipirų ir majonezo. Viską išmaišykite. -
Reklama
-
11. Salotas sudėkite į gražų salotų dubenį ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama



















