Olivier su jautiena

Olivier su jautiena

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Olivier su jautiena - klasika naujame, sultingame variante! Skanios, traškios daržovės, aromatinga jautiena ir kremiškas majonezo padažas - visa tai sukuriama viename patiekale, kuris taps jūsų šventinio stalo žvaigžde.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Jautiena
    300 gramų
  • Bulvės
    3 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Rauginti agurkai
    2 vnt
  • Konservuotos žirneliai
    1 skardinė
  • Druska
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Malti juodieji pipirai
    1/3 arbatinio šaukštelio
  • Majonezas
    200 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Gerai nuplaukite morką ir bulves tekančiu vandeniu. Jautienos gabalą nuplaukite šaltu vandeniu.
    1. Gerai nuplaukite morką ir bulves tekančiu vandeniu. Jautienos gabalą nuplaukite šaltu vandeniu.
  • Puode su vandeniu virkite bulves ir morką „su odele“ iki išvirimo.
    2. Puode su vandeniu virkite bulves ir morką „su odele“ iki išvirimo.
  • Reklama
  • Išvirkite kiaušinius.
    3. Išvirkite kiaušinius.
  • Jautieną virkite iki išvirimo.
    4. Jautieną virkite iki išvirimo.
  • Reklama
  • Išvirtą jautieną supjaustykite mažais gabalėliais.
    5. Išvirtą jautieną supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Nulupkite virtas bulves ir morką. Supjaustykite daržoves mažais kubeliais.
    6. Nulupkite virtas bulves ir morką. Supjaustykite daržoves mažais kubeliais.
  • Reklama
  • Raugintus agurkus taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
    7. Raugintus agurkus taip pat supjaustykite mažais kubeliais. Kiaušinius nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Į erdvų dubenį sudėkite bulvių, morkų, jautienos kubelius ir žirnelius.
    8. Į erdvų dubenį sudėkite bulvių, morkų, jautienos kubelius ir žirnelius.
  • Reklama
  • Pridėkite raugintų agurkų kubelius ir smulkintus kiaušinius.
    9. Pridėkite raugintų agurkų kubelius ir smulkintus kiaušinius.
  • Pridėkite druskos, maltų pipirų ir majonezo. Viską išmaišykite.
    10. Pridėkite druskos, maltų pipirų ir majonezo. Viską išmaišykite.
  • Reklama
  • Salotas sudėkite į gražų salotų dubenį ir patiekite.
    11. Salotas sudėkite į gražų salotų dubenį ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Lina Rom
Autorius: Lina Rom

Lina yra aistringa namų virtuvės šefė, kurios didžiausias malonumas – dalintis išbandytais ir mylimais šeimos receptais. Ji specializuojasi greitai ir lengvai paruošiamais, bet visada skaniais patiekalais, puikiai tinkančiais užsiėmusioms šeimoms. Linos patirtis kulinarijoje augo kartu su jos šeima, o dabar ji savo praktiškais patarimais ir nuoširdžiais receptais dalinasi su gaminimas.lt skaitytojais. Jos tikslas – įkvėpti kiekvieną atrasti gaminimo džiaugsmą. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai