Maltos mėsos kotletai orkaitėje

Maltos mėsos kotletai orkaitėje

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Ne visiems patinka ilgas ir varginantis kotletų kepimas keptuvėje, o iš aliejaus, prasiskverbiančio į faršą, nėra labai daug naudos, todėl yra puikus receptas kotletams orkaitėje specialiai jums. Aš gaminu šiuos maltos vištienos kotletus, nes vaikams geriau valgyti iš tokios mėsos, bet galite pagaminti iš bet kokios kitos. Apskritai maltos mėsos kotletų receptas yra tikrai labai paprastas ir užtruks daug mažiau laiko, o svarbiausia – jėgų. Be to, rezultatas tikrai nuostabus – labai švelnūs ir minkšti kotletai po kvapnia sūrio kepure, tikrai neliksite abejingi.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    600 gramų (geriausia vištiena arba kalakutiena)
  • Grietinėlė
    100 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Sūris
    100 gramų
  • Balta duona
    2~3 riekelės
  • Džiūvėsėliai
    pagal poreikį
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Druska
    pagal skonį
  • Prieskoniai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuo baltos duonos nupjaukite plutą ir pamirkykite grietinėlėje. Leiskite mirkti 10-15 minučių.
    1. Nuo baltos duonos nupjaukite plutą ir pamirkykite grietinėlėje. Leiskite mirkti 10-15 minučių.
  • Į gilią lėkštę išdėliojame faršą, įmušame kiaušinį, išspaustą duoną ir susmulkintą svogūną. Pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais.
    2. Į gilią lėkštę išdėliojame faršą, įmušame kiaušinį, išspaustą duoną ir susmulkintą svogūną. Pasūdykite ir pabarstykite prieskoniais.
  • Reklama
  • Dabar gerai išmaišykite visus ingredientus, kol susidarys vienalytė masė.
    3. Dabar gerai išmaišykite visus ingredientus, kol susidarys vienalytė masė.
  • Iš faršo formuojame tvarkingus kotletus ir apvoliojame iš visų pusių džiūvėsėliuose.
    4. Iš faršo formuojame tvarkingus kotletus ir apvoliojame iš visų pusių džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Kepimo skardą sutepkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus ir sudėkite ant jos kotletus. Kai visi kotletai yra ant kepimo skardos, ant k...
    5. Kepimo skardą sutepkite nedideliu kiekiu augalinio aliejaus ir sudėkite ant jos kotletus. Kai visi kotletai yra ant kepimo skardos, ant kiekvieno padarome nedidelę sūrio kepurėlę. Kepimo skardą dedame į iki 180 laipsnių įkaitintą orkaitę ir kepame kotletus 30-40 min.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai