Kiaulienos odelių vyniotinis

Kiaulienos odelių vyniotinis

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Neįtikėtinai skanus, sultingas ir minkštas kiaulienos odelių vyniotinis – fantastiškas užkandis ir neįprastas skanėstas šventiniam stalui, be to, šis patiekalas greitai paruošiamas ir neapkraus jūsų piniginės. Daugelis namų šeimininkių, apdorodamos mėsą, tiesiog išmeta kiaulienos odelę, nes nežino, kur ją panaudoti. Tačiau galiu papasakoti įdomų kiaulienos odelės vyniotinio receptą. Tai neįtikėtinai skanus ir tuo pačiu labai ekonomiškas užkandis, kuris, esu tikra, patiks ne tik jums, bet ir jūsų svečiams. Taigi kitą kartą, kai po kokio nors patiekalo gaminimo liks odelės, žinokite, kad kiaulienos odelės vyniotinį galite lengvai pasigaminti, nes tai visai nesunku.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaulienos oda
    450~500 gramų
  • Kiaulienos minkštimas
    300~350 gramų
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1 vnt
  • Švieži žalumynai
    40 gramų
  • Lauro lapas
    3~4 vnt
  • Pipirai
    6~8 vnt
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia paimame didelį kiaulienos odos gabalėlį (arba kelis mažesnius gabalėlius), nuplauname jį po tekančiu vandeniu, nusausiname ir ...
    1. Pirmiausia paimame didelį kiaulienos odos gabalėlį (arba kelis mažesnius gabalėlius), nuplauname jį po tekančiu vandeniu, nusausiname ir supjaustome odą mažais stačiakampiais.
  • Kiaulieną taip pat nuplauname, nusausiname ir supjaustome plonomis riekelėmis, šiek tiek mažesnėmis nei odos stačiakampiai.
    2. Kiaulieną taip pat nuplauname, nusausiname ir supjaustome plonomis riekelėmis, šiek tiek mažesnėmis nei odos stačiakampiai.
  • Reklama
  • Nulupkite daržoves ir smulkiai supjaustykite svogūną, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
    3. Nulupkite daržoves ir smulkiai supjaustykite svogūną, o morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Susmulkinkite šviežias žoleles.
    4. Susmulkinkite šviežias žoleles.
  • Reklama
  • Dabar ant lygaus paviršiaus išdėliojame odos stačiakampius, ant kiekvieno uždedame po kiaulienos gabalėlį, viską pabarstome maltais pipir...
    5. Dabar ant lygaus paviršiaus išdėliojame odos stačiakampius, ant kiekvieno uždedame po kiaulienos gabalėlį, viską pabarstome maltais pipirais ir druska.
  • Tada ant odos uždedame šviežių žolelių.
    6. Tada ant odos uždedame šviežių žolelių.
  • Reklama
  • Ant viršaus sudėkite daržoves.
    7. Ant viršaus sudėkite daržoves.
  • Ir odą sandariai susukite į vyniotinį.
    8. Ir odą sandariai susukite į vyniotinį.
  • Reklama
  • Visus vyniotinius surišame siūlais.
    9. Visus vyniotinius surišame siūlais.
  • Dalį vyniotinių galima užšaldyti iki kito karto, o likusius išvirsime iš karto. Tam į puodą supilame vandenį ir uždedame ant ugnies. Kai ...
    10. Dalį vyniotinių galima užšaldyti iki kito karto, o likusius išvirsime iš karto. Tam į puodą supilame vandenį ir uždedame ant ugnies. Kai tik skystis užvirs, sudedame vyniotinius į puodą, įdedame lauro lapą ir pipirų grūdelius. Lengvai pasūdome vandenį ir virkite, kol visiškai išvirs. Virimo laikas priklauso nuo odelės kietumo, kai tik ji suminkštės, bus galima išimti iš puodo.
  • Reklama
  • Kai vyniotiniai atvės, įdėkite juos į šaldytuvą ir palikite ten porai valandų, tada nuimkite siūlus ir supjaustykite užkandį griežinėliai...
    11. Kai vyniotiniai atvės, įdėkite juos į šaldytuvą ir palikite ten porai valandų, tada nuimkite siūlus ir supjaustykite užkandį griežinėliais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai