Mišrainė su pupelėmis ir kepenėlėmis
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Mišrainė su pupelėmis ir kepenėlėmis yra labai skani. Į ją dėkite ne paprastas pupeles, o raudonas. Tada patiekalas spindės naujais atspalviais ir bus dar patrauklesnis bei patrauklesnis ant stalo. Jei jums patinka mišrainės su pupelėmis, atkreipkite dėmesį į šį receptą. Jei norite, kad mišrainė būtų mažiau kaloringa, padažui nenaudokite majonezo, o pakeiskite jį lengvu jogurtu. Taip pat į mišrainę galite įdėti keletą šviežių žolelių.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai1/2 vnt
-
Morkos1/2 vnt
-
Konservuotos raudonosios pupelės170 vnt
-
Jautienos kepenys250 gramų
-
Majonezaspagal skonį
-
Druska, pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Morką ir svogūną supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Kepenėles uždėkite virti. Ir virkite kol išvirs.
-
4. Svogūnus su morkomis pakepinkite keptuvėje.
-
Reklama
-
5. Apkeptas daržoves sudėkite į salotų dubenį. Nuo pupelių nupilkite visą skystį ir taip pat sudėkite į salotų dubenį.
-
6. Susmulkinkite žalumynus.
-
Reklama
-
7. Išvirusias kepenėles atvėsinkite ir supjaustykite.
-
8. Kepenėles ir žalumynus sudėkite į salotų dubenį su daržovėmis ir pupelėmis.
-
Reklama
-
9. Mišrainę pagardinkite druska, pipirais ir majonezu. Viską gerai išmaišykite ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama