Greitas pyragas su šaldytomis uogomis

Greitas pyragas su šaldytomis uogomis

5 (1 įvertinimai)

6-8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Štai kaip greitai pasigaminti šaldytų uogų pyragą. Pyragas pagal mano receptą laikomas ilgai ir nesudžiūsta. Be to, jis net nepraranda savo skonio. Įdarui tiks bet kokios uogos, taip pat įvairūs vaisiai: švieži, šaldyti, konservuoti. Vienintelis dalykas – nepilkite uogų sulčių į tešlą, kitaip pyragas gali neiškilti dėl skysčio pertekliaus. Tokių pyragėlių galite turėti namuose, kad tik nereikėtų eiti į parduotuvę sausainių. Labai patogu!

Receptai pagal ingredientus: # Uogos / # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    2 stiklinės
  • Kefyras
    1 stiklinė
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Sviestas
    100 gramų
  • Cukrus
    1,5 stiklinės
  • Vanilinas
    pagal skonį
  • Soda
    0,5 arbatinio šaukštelio
  • Uogos (serbentai)
    1,5 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į gilų dubenį supilkite stiklinę kefyro. Supilkite stiklinę cukraus. Gerai ismaisyti. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į kefyrą.
    1. Į gilų dubenį supilkite stiklinę kefyro. Supilkite stiklinę cukraus. Gerai ismaisyti. Ištirpinkite sviestą ir supilkite į kefyrą.
  • Kiaušinius įmuškite į dubenį ir išplakite. Įpilkite soda ir vanilės. Beje, sodą galima pakeisti kepimo milteliais (1 pak.). Išsijokite mi...
    2. Kiaušinius įmuškite į dubenį ir išplakite. Įpilkite soda ir vanilės. Beje, sodą galima pakeisti kepimo milteliais (1 pak.). Išsijokite miltus ir užmaišykite tešlą.
  • Reklama
  • Į tešlą dedu 1 puodelį šaldytų juodųjų serbentų, likusius – vėliau.
    3. Į tešlą dedu 1 puodelį šaldytų juodųjų serbentų, likusius – vėliau.
  • Dabar išimame kepimo indą aukštais kraštais. Išklojame kepimo popieriumi, arba tiesiog patepame aliejumi. Supilkite tešlą į formą. Pabars...
    4. Dabar išimame kepimo indą aukštais kraštais. Išklojame kepimo popieriumi, arba tiesiog patepame aliejumi. Supilkite tešlą į formą. Pabarstykite likusiomis (jei yra) uogomis ir pabarstykite cukrumi. Statome kepti 180 laipsnių temperatūroje 35-40 min.
  • Reklama
  • Kai pro orkaitės stiklą matai, kad pyragas patamsėjo, uogos susitraukė, galima išimti. Nepamirškite išsivirti arbatos, nes pyragas saldus...
    5. Kai pro orkaitės stiklą matai, kad pyragas patamsėjo, uogos susitraukė, galima išimti. Nepamirškite išsivirti arbatos, nes pyragas saldus! Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai