Aguonų pyragas Mėgstamiausias

Aguonų pyragas Mėgstamiausias

5 (2 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šis pyragas yra tikra pagunda; jis švelnus, malonus ir jame daug aguonų, toks skanus ir neabejotinai sveikas produktas! Pažiūrėkite, kaip pasigaminti aguonų pyragą „Mėgstamiausias“. Idealiu atveju nedidelę tokio pyrago riekelę būtų malonu patiekti su ledų kaušeliu ir šviežiomis uogomis – tai tiesiog išskirtinai skanus derinys, kuriam nelengva atsispirti. Paruoškite tokį pyragą sau ir savo artimiesiems ir palepinkite juos nuostabiu ir gardžiu desertu.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Aguonos
    2 šaukštai
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Sviestas
    170 gramų
  • Apelsinas
    2 vnt
  • Cukrus
    150 gramų
  • Kvietiniai miltai
    30 gramų
  • Mascarpone sūris
    250 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Sviestą, cukrų ir apelsino žievelę išmaišykite iki vientisos masės.
    1. Sviestą, cukrų ir apelsino žievelę išmaišykite iki vientisos masės.
  • Išplakite iki vientisos masės, tada įmuškite kiaušinius ir vėl išmaišykite.
    2. Išplakite iki vientisos masės, tada įmuškite kiaušinius ir vėl išmaišykite.
  • Reklama
  • Į masę įsijokite miltus ir suberkite aguonas. Masę gerai išmaišykite.
    3. Į masę įsijokite miltus ir suberkite aguonas. Masę gerai išmaišykite.
  • Supilkite į formą ir kepkite apie 40-50 min.
    4. Supilkite į formą ir kepkite apie 40-50 min.
  • Reklama
  • Supjaustykite apelsiną. Nuo 1/2 apelsino nutarkuokite žievelę.
    5. Supjaustykite apelsiną. Nuo 1/2 apelsino nutarkuokite žievelę.
  • Maskarponę, cukraus pudrą išplakti iki baltumo ir sumaišyti su žievele.
    6. Maskarponę, cukraus pudrą išplakti iki baltumo ir sumaišyti su žievele.
  • Reklama
  • Pyragą aptepkite kremu ir papuoškite apelsino griežinėliais.
    7. Pyragą aptepkite kremu ir papuoškite apelsino griežinėliais.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai