Žuvis ir traškučiai

Žuvis ir traškučiai

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Taigi, ar esate pasiruošę išmokti gaminti žuvį ir traškučius? Arba, kitaip, žuvis su traškiomis bulvėmis. Patiekalas patiekiamas baruose prie alaus, bet labai sotus, todėl gali tapti visaverčiais pietumis ar vakariene. Į šiuos produktus įdėkite česnakinio grietinėlės padažo ir žirnelių. Bus labai skanu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kvietiniai miltai
    100 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Bulvės
    2 vnt
  • Menkės filė
    2 vnt
  • Kaparėliai
    2 šaukštai
  • Salyklo actas
    50 ml
  • Marinuoti agurkai
    1 vnt
  • Šampano actas
    1 valgomasis šaukštas
  • Kukurūzų dribsniai
    300 gramų
  • Citrina
    1 vnt
  • Dižono garstyčios
    2 šaukštai
  • Paprika
    1 arbatinis šaukštelis
  • Majonezas
    150 gramų
  • Alyvuogių aliejus
    1 valgomasis šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuluptas ir nuplautas bulves supjaustome ilgomis riekelėmis. Tada įdėkite jas į vandenį, kad pašalintumėte krakmolą.
    1. Nuluptas ir nuplautas bulves supjaustome ilgomis riekelėmis. Tada įdėkite jas į vandenį, kad pašalintumėte krakmolą.
  • Tada sudėkite nusausintas bulves į kepimo skardą. Įpilkite druskos, aliejaus ir pipirų. Bulves kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 30...
    2. Tada sudėkite nusausintas bulves į kepimo skardą. Įpilkite druskos, aliejaus ir pipirų. Bulves kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
  • Reklama
  • Šiuo metu smulkiai supjaustykite agurką su kaparėliais.
    3. Šiuo metu smulkiai supjaustykite agurką su kaparėliais.
  • Tada sumaišykite daržoves su majonezu, garstyčiomis ir šampano actu. Padažas paruoštas!
    4. Tada sumaišykite daržoves su majonezu, garstyčiomis ir šampano actu. Padažas paruoštas!
  • Reklama
  • Dubenyje supilkite dribsnius su paprika, druska ir pipirais. Filė pamerkite į miltus, tada į išplaktus kiaušinius ir galiausiai į dribsnius.
    5. Dubenyje supilkite dribsnius su paprika, druska ir pipirais. Filė pamerkite į miltus, tada į išplaktus kiaušinius ir galiausiai į dribsnius.
  • Žuvį kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje 15 minučių.
    6. Žuvį kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje 15 minučių.
  • Reklama
  • Patiekite žuvį ir traškučius su paruoštu padažu, actu ir citrinos griežinėliais. Skanaus!
    7. Patiekite žuvį ir traškučius su paruoštu padažu, actu ir citrinos griežinėliais. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai