Žuvis ir traškučiai
5 (1 įvertinimai)
2 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Taigi, ar esate pasiruošę išmokti gaminti žuvį ir traškučius? Arba, kitaip, žuvis su traškiomis bulvėmis. Patiekalas patiekiamas baruose prie alaus, bet labai sotus, todėl gali tapti visaverčiais pietumis ar vakariene. Į šiuos produktus įdėkite česnakinio grietinėlės padažo ir žirnelių. Bus labai skanu!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kvietiniai miltai100 gramų
-
Kiaušinis2 vnt
-
Bulvės2 vnt
-
Menkės filė2 vnt
-
Kaparėliai2 šaukštai
-
Salyklo actas50 ml
-
Marinuoti agurkai1 vnt
-
Šampano actas1 valgomasis šaukštas
-
Kukurūzų dribsniai300 gramų
-
Citrina1 vnt
-
Dižono garstyčios2 šaukštai
-
Paprika1 arbatinis šaukštelis
-
Majonezas150 gramų
-
Alyvuogių aliejus1 valgomasis šaukštas
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuluptas ir nuplautas bulves supjaustome ilgomis riekelėmis. Tada įdėkite jas į vandenį, kad pašalintumėte krakmolą.
-
2. Tada sudėkite nusausintas bulves į kepimo skardą. Įpilkite druskos, aliejaus ir pipirų. Bulves kepkite 200 laipsnių temperatūroje apie 30 min.
-
Reklama
-
3. Šiuo metu smulkiai supjaustykite agurką su kaparėliais.
-
4. Tada sumaišykite daržoves su majonezu, garstyčiomis ir šampano actu. Padažas paruoštas!
-
Reklama
-
5. Dubenyje supilkite dribsnius su paprika, druska ir pipirais. Filė pamerkite į miltus, tada į išplaktus kiaušinius ir galiausiai į dribsnius.
-
6. Žuvį kepkite keptuvėje įkaitintame aliejuje 15 minučių.
-
Reklama
-
7. Patiekite žuvį ir traškučius su paruoštu padažu, actu ir citrinos griežinėliais. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama