Šokoladinis sūrio tortas

Šokoladinis sūrio tortas

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

No Bake Cheesecake yra nuostabiai švelnus skanėstas! O šokoladinis sūrio tortas dar geresnis! Visi šokolado mėgėjai pritars! Tuo tarpu pagaminti tokį sūrio tortą nėra sunku. Sūrio tortas yra labai subtilios kreminės tekstūros. Patiekite ir aštriu peiliu išpjaukite tiesiai iš šaldiklio. Ir nepatartina laikyti šaldiklyje ilgiau nei valandą, jei sušals, jis susisluoksniuos ir nebus toks švelnus.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Biskvitinių sausainių
    250 gramų
  • Sviestas
    50 gramų (lydytas)
  • Šokolado sirupas
    4 šaukštai
  • Varškės sūris
    300 gramų
  • Cukraus pudra
    6 šaukštai
  • Juodasis šokoladas
    85 gramai
  • Kakavos milteliai
    3 šaukštai
  • Grietinėlė
    150 gramų (35% riebumo)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Blenderiu susmulkinkite sausainius į trupinius. Supilkite ištirpintą sviestą, įpilkite 2 šaukštus šokoladinio sirupo ir vėl išmaišykite. ...
    2. Blenderiu susmulkinkite sausainius į trupinius. Supilkite ištirpintą sviestą, įpilkite 2 šaukštus šokoladinio sirupo ir vėl išmaišykite. Mišinys turėtų būti panašus į šlapią smėlį.
  • Reklama
  • Formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Supilkite sausainių mišinį ir gerai supakuokite. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių.
    3. Formos dugną išklokite kepimo popieriumi. Supilkite sausainių mišinį ir gerai supakuokite. Įdėkite į šaldytuvą 15 minučių.
  • Kreminis sūris turi būti kambario temperatūros. Sūrį išplakite su 4 šaukštais cukraus pudros iki purumo ir vientisos masės.
    4. Kreminis sūris turi būti kambario temperatūros. Sūrį išplakite su 4 šaukštais cukraus pudros iki purumo ir vientisos masės.
  • Reklama
  • Ištirpinkite juodąjį šokoladą. Tai patogu daryti su mikrobangų krosnele. Šokoladą pakaitinkite trumpomis 10 sekundžių eilėmis, pakaitinę ...
    5. Ištirpinkite juodąjį šokoladą. Tai patogu daryti su mikrobangų krosnele. Šokoladą pakaitinkite trumpomis 10 sekundžių eilėmis, pakaitinę vis pamaišykite. Paprastai standartinei plytelei pakanka 20-25 sekundžių. Šokoladą supilkite į kreminį sūrį ir viską išplakite.
  • Atskirai išplakite grietinėlę iki standžių putų, supilkite likusią cukraus pudrą ir šokolado sirupą, taip pat 2 šaukštus kakavos miltelių...
    6. Atskirai išplakite grietinėlę iki standžių putų, supilkite likusią cukraus pudrą ir šokolado sirupą, taip pat 2 šaukštus kakavos miltelių. Švelniais judesiais į kreminį sūrį įmaišykite trečdalį grietinėlės.
  • Reklama
  • Išimkite pagrindą iš šaldytuvo ir lygiu sluoksniu paskleiskite kreminį sūrį. Įdėkite į šaldiklį pusvalandžiui.
    7. Išimkite pagrindą iš šaldytuvo ir lygiu sluoksniu paskleiskite kreminį sūrį. Įdėkite į šaldiklį pusvalandžiui.
  • Išimkite sūrio pyragą ir ant viršaus uždėkite sluoksnį plakto šokoladinio kremo. Įdėkite į šaldiklį dar pusvalandžiui.
    8. Išimkite sūrio pyragą ir ant viršaus uždėkite sluoksnį plakto šokoladinio kremo. Įdėkite į šaldiklį dar pusvalandžiui.
  • Reklama
  • Sūrio pyragą patiekite iš karto, gerai atšaldytą. Prieš patiekdami sūrio pyragą apibarstykite likusiais kakavos milteliais ir papuoškite ...
    9. Sūrio pyragą patiekite iš karto, gerai atšaldytą. Prieš patiekdami sūrio pyragą apibarstykite likusiais kakavos milteliais ir papuoškite šokoladu bei šviežiomis uogomis.
  • Tortas paruoštas.
    10. Tortas paruoštas.
  • Reklama
  • Skanaus!
    11. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai