Pupelių mišrainė su skumbre
4.6 (6 įvertinimai)
Apie receptą
Neįtikėtinai skani ir soti virtų pupelių mišrainė visai šeimai – tai puikus užkandis šventiniam stalui ir ne tik! Pažiūrėkite, kaip ją paruošti, ir atkreipkite dėmesį, nepasigailėsite! Norėdami pagaminti virtų pupelių mišrainę, galite nusipirkti paruoštų virtų pupelių arba galite jas išvirti iš anksto. Pats procesas nesudėtingas, tačiau užima daug laiko, todėl geriau iš pradžių pupeles pamirkyti. Gaminau su raudonosiomis pupelėmis, bet galima išsivirti ir baltas pupeles. Taip pat geriau išvirti bulves iš anksto (galite virti su lupena, arba galite paprastai išvirti). Jei norite, galite įdėti morkų ar marinuotų agurkų.
-
Reikalingi ingredientai:
-
Virtos pupelės200 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Rūkyta skumbrė1 vnt
-
Bulvės200 gramų
-
Augalinis aliejuspagal skonį
Gaminimo eiga
-
1. Iš pradžių išvirkite pupeles: pamirkykite per naktį (ar bent kelias valandas), tada nuplaukite ir virkite, kol suminkštės.
-
2. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sudėkite į pupeles.
-
Reklama
-
3. Rūkytą skumbrę nuvalykite, išrinkite kaulus, supjaustykite mažais gabalėliais ir suberkite į mišrainę.
-
4. Tada sudėkite virtas bulves, supjaustytas kubeliais.
-
Reklama
-
5. Mišrainės niekuo negardinu, nes jos jau sūrios ir pateptos aliejumi iš žuvies ir svogūnų. Tiesiog sumaišykite visus ingredientus. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (6 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama