Pupelių mišrainė su skumbre

Pupelių mišrainė su skumbre

4.6 (6 įvertinimai)

3 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Neįtikėtinai skani ir soti virtų pupelių mišrainė visai šeimai – tai puikus užkandis šventiniam stalui ir ne tik! Pažiūrėkite, kaip ją paruošti, ir atkreipkite dėmesį, nepasigailėsite! Norėdami pagaminti virtų pupelių mišrainę, galite nusipirkti paruoštų virtų pupelių arba galite jas išvirti iš anksto. Pats procesas nesudėtingas, tačiau užima daug laiko, todėl geriau iš pradžių pupeles pamirkyti. Gaminau su raudonosiomis pupelėmis, bet galima išsivirti ir baltas pupeles. Taip pat geriau išvirti bulves iš anksto (galite virti su lupena, arba galite paprastai išvirti). Jei norite, galite įdėti morkų ar marinuotų agurkų.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Virtos pupelės
    200 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Rūkyta skumbrė
    1 vnt
  • Bulvės
    200 gramų
  • Augalinis aliejus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Iš pradžių išvirkite pupeles: pamirkykite per naktį (ar bent kelias valandas), tada nuplaukite ir virkite, kol suminkštės.
    1. Iš pradžių išvirkite pupeles: pamirkykite per naktį (ar bent kelias valandas), tada nuplaukite ir virkite, kol suminkštės.
  • Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sudėkite į pupeles.
    2. Svogūną supjaustykite kubeliais ir pakepinkite augaliniame aliejuje iki auksinės rudos spalvos. Sudėkite į pupeles.
  • Reklama
  • Rūkytą skumbrę nuvalykite, išrinkite kaulus, supjaustykite mažais gabalėliais ir suberkite į mišrainę.
    3. Rūkytą skumbrę nuvalykite, išrinkite kaulus, supjaustykite mažais gabalėliais ir suberkite į mišrainę.
  • Tada sudėkite virtas bulves, supjaustytas kubeliais.
    4. Tada sudėkite virtas bulves, supjaustytas kubeliais.
  • Reklama
  • Mišrainės niekuo negardinu, nes jos jau sūrios ir pateptos aliejumi iš žuvies ir svogūnų. Tiesiog sumaišykite visus ingredientus. Gero ap...
    5. Mišrainės niekuo negardinu, nes jos jau sūrios ir pateptos aliejumi iš žuvies ir svogūnų. Tiesiog sumaišykite visus ingredientus. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai