Lavašas su vištiena ir morkomis

Lavašas su vištiena ir morkomis

4.6 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Unikalus lavašo vyniotis su vištiena. Šiame recepte pasidalinsiu savo metodu, kaip gaminti lavašą su vištiena ir morkomis, kad būtų sotus ir skanus užkandis! Rūkytą vištieną galima pakeisti įprasta virta vištienos krūtinėle, pagardinta mėgstamais prieskoniais. Taip bus sveikiau, bet su rūkyta – greičiau.

Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Rūkyta vištiena
    150 gramų
  • Lydytas sūris
    100 gramų
  • Korėjietiškos morkos
    100 gramų
  • Majonezas
    100 gramų
  • Lavašas
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite įdarą. Lydytą sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o vištieną supjaustykite plonais griežinėliais. Korėjietiškas morkas galima nau...
    1. Paruoškite įdarą. Lydytą sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o vištieną supjaustykite plonais griežinėliais. Korėjietiškas morkas galima naudoti tiek pirktas, tiek namines.
  • Paimkite vieną lavašą, sutepkite jį majonezu, naudodami pusę viso recepte nurodyto kiekio. Dabar ant majonezo uždėkite lydytą sūrį ir užd...
    2. Paimkite vieną lavašą, sutepkite jį majonezu, naudodami pusę viso recepte nurodyto kiekio. Dabar ant majonezo uždėkite lydytą sūrį ir uždenkite antruoju lavašu. Lavašus tvirtai prispauskite viena prie kito, kad jie „suliptų“.
  • Reklama
  • Likusiu majonezu tolygiai užtepkite antro lavašo viršų ir pirmiausia išdėliokite morkas, o paskui rūkytą vištieną. Dabar reikia atsargiai...
    3. Likusiu majonezu tolygiai užtepkite antro lavašo viršų ir pirmiausia išdėliokite morkas, o paskui rūkytą vištieną. Dabar reikia atsargiai pasidaryti storą vyniotinį, stengiantis tolygiai susukti lavašą.
  • Jei lavašo vyniotini ruošiate iš anksto, laikymui geriau jį sandariai suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą.
    4. Jei lavašo vyniotini ruošiate iš anksto, laikymui geriau jį sandariai suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą.
  • Reklama
  • Prieš patiekiant, vyniotis turi būti supjaustytas porcijomis aštriu peiliu. Tokį patiekalą galite papuošti žolelėmis ir, pavyzdžiui, gran...
    5. Prieš patiekiant, vyniotis turi būti supjaustytas porcijomis aštriu peiliu. Tokį patiekalą galite papuošti žolelėmis ir, pavyzdžiui, granatų sėklomis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai