Lavašas su vištiena ir morkomis
4.6 (3 įvertinimai)
4 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Unikalus lavašo vyniotis su vištiena. Šiame recepte pasidalinsiu savo metodu, kaip gaminti lavašą su vištiena ir morkomis, kad būtų sotus ir skanus užkandis! Rūkytą vištieną galima pakeisti įprasta virta vištienos krūtinėle, pagardinta mėgstamais prieskoniais. Taip bus sveikiau, bet su rūkyta – greičiau.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Paukštiena /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rūkyta vištiena150 gramų
-
Lydytas sūris100 gramų
-
Korėjietiškos morkos100 gramų
-
Majonezas100 gramų
-
Lavašas2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite įdarą. Lydytą sūrį sutarkuokite smulkia tarka, o vištieną supjaustykite plonais griežinėliais. Korėjietiškas morkas galima naudoti tiek pirktas, tiek namines.
-
2. Paimkite vieną lavašą, sutepkite jį majonezu, naudodami pusę viso recepte nurodyto kiekio. Dabar ant majonezo uždėkite lydytą sūrį ir uždenkite antruoju lavašu. Lavašus tvirtai prispauskite viena prie kito, kad jie „suliptų“.
-
Reklama
-
3. Likusiu majonezu tolygiai užtepkite antro lavašo viršų ir pirmiausia išdėliokite morkas, o paskui rūkytą vištieną. Dabar reikia atsargiai pasidaryti storą vyniotinį, stengiantis tolygiai susukti lavašą.
-
4. Jei lavašo vyniotini ruošiate iš anksto, laikymui geriau jį sandariai suvynioti į maistinę plėvelę ir padėti į šaldytuvą.
-
Reklama
-
5. Prieš patiekiant, vyniotis turi būti supjaustytas porcijomis aštriu peiliu. Tokį patiekalą galite papuošti žolelėmis ir, pavyzdžiui, granatų sėklomis.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.6/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama