Vištienos zrazai su sūriu ir kiaušiniu

Vištienos zrazai su sūriu ir kiaušiniu

5 (2 įvertinimai)

10 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Sultingi, švelnūs viduje ir traškūs išorėje, vištienos zrazai nepaliks abejingų. Patiekite šiuos zrazus su bet kokiu garnyru, daržovėmis ir marinuotais agurkais. Vištienos zrazus su sūriu ir kiaušiniu paruošti labai paprasta. Norėdami tai padaryti, sumalkite vištienos filė, batoną, česnaką ir svogūną. Sūdykite faršą, įdėkite pipirus ir išmaišykite. Paruoškite įdarą iš virtų kiaušinių, kietojo sūrio, krapų ir sviesto. Įdarą dėkite ant porcijos maltos mėsos ir suformuokite zrazą. Juos apvoliokite džiūvėsėliuose ir apkepkite keptuvėje su saulėgrąžų aliejumi.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištienos filė
    600 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Batonas
    100 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Kiaušiniai
    2~3 vnt
  • Kietasis sūris
    100 gramų
  • Sviestas
    30 gramų
  • Krapai
    10 gramų
  • Saulėgrąžų aliejus
    50 mililitrų
  • Džiūvėsėliai
    100 gramų
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    1/4 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite vištienos filė. Baltą batoną pamirkykite šaltame vandenyje ir po 5 minučių išspauskite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, če...
    1. Nuplaukite vištienos filė. Baltą batoną pamirkykite šaltame vandenyje ir po 5 minučių išspauskite. Nulupkite ir susmulkinkite svogūną, česnaką. Perkiškite filė, batoną ir svogūną per mėsmalę.
  • Faršą pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.
    2. Faršą pasūdykite ir pipiruokite pagal skonį. Kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Sutarkuokite bet kokį kietąjį sūrį. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštą, sutarkuokite, suberkite į dubenį su sūriu.
    3. Sutarkuokite bet kokį kietąjį sūrį. Kiaušinius kietai išvirkite, atvėsinkite, nulupkite lukštą, sutarkuokite, suberkite į dubenį su sūriu.
  • Krapus nuplaukite, smulkiai supjaustykite. Ištirpinkite sviestą. Į sūrį ir kiaušinius supilkite krapus ir sviestą. Pasūdykite ir sumaišyk...
    4. Krapus nuplaukite, smulkiai supjaustykite. Ištirpinkite sviestą. Į sūrį ir kiaušinius supilkite krapus ir sviestą. Pasūdykite ir sumaišykite įdarą zrazams.
  • Reklama
  • Iš porcijos maltos mėsos suformuokite blyną. Į blyno vidurį dėkite po šaukštą įdaro.
    5. Iš porcijos maltos mėsos suformuokite blyną. Į blyno vidurį dėkite po šaukštą įdaro.
  • Suformuokite zrazų pailgą formą.
    6. Suformuokite zrazų pailgą formą.
  • Reklama
  • Zrazus apvoliokite džiūvėsėliuose.
    7. Zrazus apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Sudėkite į karštą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi.
    8. Sudėkite į karštą keptuvę su saulėgrąžų aliejumi.
  • Reklama
  • Kepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    9. Kepkite iš visų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Vištienos zrazai su sūriu ir kiaušiniu paruošti. Skanaus!
    10. Vištienos zrazai su sūriu ir kiaušiniu paruošti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai