Grietinės ir cukraus irisai

Grietinės ir cukraus irisai

3.3 (3 įvertinimai)

10 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Naminis irisas visada skanesnis nei parduotuvėje. Ir nors su jais teks padirbėti, bet jie to verti. Atkreipkite dėmesį į receptą! Grietinę irisui imkite tik natūralią, tirštą ir skystą. Jei pageidaujama, dėl skonio galima pridėti vanilės. Kepimo metu būtinai išmaišykite, kad nesudegtų.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grietinė
    400 gramų (25% riebumo)
  • Cukrus
    400 gramų
  • Sviestas
    40 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus.
  • Į puodą ar troškintuvą storu dugnu supilkite grietinę ir suberkite cukrų, išmaišykite.
    2. Į puodą ar troškintuvą storu dugnu supilkite grietinę ir suberkite cukrų, išmaišykite.
  • Reklama
  • Puodą uždėkite ant silpnos ugnies ir maišydami virkite ant mažos ugnies. Masė turi tapti tiršta, rusva. Supilkite sviestą ir nedelsdami i...
    3. Puodą uždėkite ant silpnos ugnies ir maišydami virkite ant mažos ugnies. Masė turi tapti tiršta, rusva. Supilkite sviestą ir nedelsdami išmaišykite iki vientisos masės.
  • Karštą masę supilkite į saldainių formelę ir visiškai atvėsinkite. Jei saldainių formos nėra, tiesiog supilkite masę į tinkamą formą, išt...
    4. Karštą masę supilkite į saldainių formelę ir visiškai atvėsinkite. Jei saldainių formos nėra, tiesiog supilkite masę į tinkamą formą, išteptą augaliniu aliejumi ir atvėsinkite, tada supjaustykite.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.3/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai