Sriuba su kukuliais

Sriuba su kukuliais

3.4 (22 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Niekas niekada neatsisakys paragauti auksinės, kvapnios sriubos lėkštės su kukuliais ir daržovių gabalėliais. Neišsižadėk sau malonumo ir tu! Mėsos kukuliai yra populiarus patiekalas daugelyje šalių. Mėsos kukuliai ypač mėgstami Švedijoje, nes ten jie yra tradicinis nacionalinis patiekalas ir vadinami „mėsytėmis“. Sriuba, virta su kukuliais, tvirtai užėmė savo vietą ant mūsų stalo.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    350 gramų (Pasirinkite bet kokį faršą)
  • Bulvės
    200 gramų
  • Svogūnai
    80 gramų
  • Morkos
    150 gramų
  • Vermišeliai
    100 gramų
  • Druska, prieskoniai
    Pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    4 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Į faršą įberkite šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų, gerai išmaišykite ir suformuokite nedidelius rutuliukus. Kad įdaras neliptų prie ra...
    1. Į faršą įberkite šiek tiek druskos ir juodųjų pipirų, gerai išmaišykite ir suformuokite nedidelius rutuliukus. Kad įdaras neliptų prie rankų, pirštus suvilgykite šiltu vandeniu.
  • Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite, pasūdykite ir sudėkite kukulius. Virkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Nepamirškite nugriebti pu...
    2. Į puodą supilkite vandenį, užvirinkite, pasūdykite ir sudėkite kukulius. Virkite 20 minučių ant silpnos ugnies. Nepamirškite nugriebti putų, kad sultinys būtų skaidrus.
  • Reklama
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
    3. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir suberkite svogūną. Kepkite 10 minučių iki auksinės rudos spalvos.
    4. Įkaitinkite keptuvę, įpilkite augalinio aliejaus ir suberkite svogūną. Kepkite 10 minučių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka, bulves supjaustykite vidutiniais kubeliais.
    5. Morkas sutarkuokite stambia tarka, bulves supjaustykite vidutiniais kubeliais.
  • Morkas ir bulves sudėkite į dubenį. Įberkite druskos, prieskonių ir lauro lapų ir troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
    6. Morkas ir bulves sudėkite į dubenį. Įberkite druskos, prieskonių ir lauro lapų ir troškinkite 15 minučių ant silpnos ugnies.
  • Reklama
  • Po to į puodą sudėkite pakepintus svogūnus, vermišelius ir žalumynus. Nuimkite sriubą nuo ugnies.
    7. Po to į puodą sudėkite pakepintus svogūnus, vermišelius ir žalumynus. Nuimkite sriubą nuo ugnies.
  • Sriuba paruošta. Patiekite su šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
    8. Sriuba paruošta. Patiekite su šviežiomis žolelėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.4/5 (22 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai